Powered by Blogger.

Wednesday, July 28, 2010

Lelong.. Lelong..


Hehehe.. acah je.. mane de nak lelong pape.. saje je nak tunjuk hasil keje ari ni.. sepetang mengadap mende ni.. siap juge..

Taarrraaa.. beg yang tak bape cun ni.. ok la.. 1st time buat beg ni.. jadi juge.. main bedal je.. tak de amek sukatan pon.. sume main potong n jahit je.. kain beli kat kamdar hari sabtu lepas.. beli stengah meter je..

Kenape saya buat beg?? sebab tejumpe satu blog yang orang tu sangat la pandai buat beg.. banyak beg yang orang tu buat.. siap jual lagi.. memang jadi sumber inspirasi buat saya.. kalau la saya pandai jahit macam die.. syoknye..

Amacam?? ok tak?? agak2 beg bodo2 cam ni kalau jual boleh dapat bape??? hehehhe.. berangan je.. ade ke orang nak beli.. =)

Pape pon time kaseh kat hubby coz belikan kain wat beg ni.. pkai kain langsir je.. huhuhu.. to mamat alan, time kaseh sebab tak kacau ibu menjahit tadi.. lap u lah.. hehehhe..

6 juta comments on "Lelong.. Lelong.."

Nini D.. on July 28, 2010 11:56 PM said...

ada buat 2 x?..anta kat aku satu..

eda~ejai on July 29, 2010 7:54 AM said...

aku wat 1 je.. nak wat 2 kain tak cukup.. huhuhu..

firna on July 29, 2010 2:14 PM said...

boleh tahan jugak.Agak2 dalam 20 hengget boleh jual tu.

eda~ejai on July 29, 2010 2:34 PM said...

20 ek.. ermm.. nak kene cantekkn lagi la.. kene tarok zip kot.. tarok poket..

azeila eila on August 03, 2010 9:18 AM said...

sgt cantik...terror ko menjahit!!

eda~ejai on August 03, 2010 9:25 AM said...

yang cantik corak kain tu.. beg tu tak santek sangat.. byk lagi kene blajo..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez