Powered by Blogger.

Tuesday, July 27, 2010

Kelas Renang..


Hari ahad lepas dapat join kelas renang.. hehhehe.. sebenarnye bukan la kelas renang.. cume Azizi office mate hubby ajak datang rumah die kat venice hill condo.. ade swimming poll.. rumah azizi ni dekat je ngan rumah saya.. kalau naik kete dalam 5-10 minit dah sampai.. gerak dari rumah dalam pukul 10.30 pagi.. siap masak2 dulu.. wat bekal.. ala2 bekelah gitu.. hehehhe..

Para bapa sedang mempersiapkan anak masing2 sebelom terjun ke dalam swimming poll.. yang pakai cap tu Azman office mate hubby gak.. anak 3.. baju itam tu la Azizi.. anak 2.. baju merah tu la my hubby.. mamat alan telindung.. tak nampak plak..

Mamat alan yang berani main air kat tepi je.. takot nak turun.. air tu bukan dalam sangat pon..

Akhirnye mau gak die turun.. tu pon sebab dah kene angkat ngan my hubby.. huhuhu..

Boleh ke berenang sendiri??? hehheheh.. kat tepi2 boleh la..

Hahahha.. ni Umar anak Azizi.. yang kanan skali tu Alia anak Azman.. yang tengah tu Maisara anak Azizi yang sulung.. sonoknye dierang dapat terjun swimming poll..

Sesi melambung anak.. Azizi mencampakkan Umar ke dalam air.. huhuhuh.. Umar ni 4 tahun rasenye..
Ni plak kakak Umar, Maisara 6 tahun pon kene humban ke dalam air.. hadoi.. main campak2 je..

Huhuhu.. uda dan dara.. mamat alan dan Yana anak Azman yang no 3.. Yana ni umo die baru setahun 7 bulan.. lahir bulan 11 2008.. so sebaya la ngan mamat alan.. tapi mamat alan wat tak heran pon.. kalau anak dara lalu depan die bukan main lagi tesengeh2.. kalau budak besa same cam die wat tak heran je..

Makan time.. Azizi wat sandwich ngan wat air teh panas.. saya n hubby plak bawak mee goreng.. laku sandwich Azizi ni.. dah nak abes dah..

Penat main air tau plak nak susu..

Akibat telalu lame sangat berendam dalam air.. bekerut2 kaki..

Tangan pon kecut gak.. yang lain2 pon same.. sume dah kecut.. tu pon ade ati lagi nak turun kolam berendam.. suda2 la tu..

Dah puas berendam naik jap kat kondo Azizi.. lepak2 jap.. mamat alan dah wat macam rumah sdirik je.. sampai2 je mamat alan trus landing kat sofa.. amboi budak kecik ni.. penat sangat la tu..

Dalam pukul 4 petang kitorang pon gerak la balik.. sume dah penat.. balik nak tido je.. huhuhu..

2 juta comments on "Kelas Renang.."

Nini D.. on July 28, 2010 2:35 PM said...

bila pulak kita nak g berkelah sama-sama??

eda~ejai on July 28, 2010 4:26 PM said...

ntah le yong.. tapi tingin gak gi bukit merah.. teman idok le pernah meghase ke sane.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez