Powered by Blogger.

Thursday, July 22, 2010

GCB


Kesan dari pengaruh iklan kat tv, my hubby ajak gi makan GCB hari sabtu malam ahad lepas.. huhuhu.. beli drive thru je.. memule memang ingat nak makan kat dalam McD, bile dijengok2 nampak cam penoh je.. tak de tampat kosong.. so drive thru je la..

Ni la GCB yang hubby dok idam2kan.. hehehe..

Bila dah beli GCB ni kat bandar tun hussien Onn kitorang mencari2 tempat nak makan.. tak kan nak makan kat rumah plak.. penat turun tangga pon tak ilang lagi.. hubby cadangkan kitorang makan kat taman tasik permaisuri.. huhuhu.. malam2 kat situ gelap gak.. tapi ade juge orang yang datang.. biase la couple2 yang ngah hangat becinta dok lepak bawah pokok kelapa.. seb baik la kelapa tu tak jatoh timpa kepala..

Tu je yang hubby beli.. beli GCB tu satu je.. beli 2 kang takot tak abes plak.. saya makan bubur ayam je ngan mamat alan..

Mamat alan dan straw memang tak boleh dipisahkan.. hehehhe..

Makan bubur ayam.. huhuhu.. nganga beso2 ye.. senang skit nak suap..

Seb baik pakai baju yang ade tutup kepala ni.. tak de la sejuk kene embun malam..

Kat belakang tasik permasuri ni ade stadium bola sepak cheras.. malam ni ade game.. tak tau la game ape vs ape.. saya ni bukan gile bola pon.. dengar la orang dok besorak2 dalam tu.. huhuhu.. tiap kali dengar orang besorak rase cam nak masuk je dalam kawah stadium tu.. siyes..
Pas abes makan sume, kitorang jalan2 plak.. jam dah kol 10 lebih.. hubby ajak gi klcc.. nak amek gamba katenye.. tapi memandangkan dah banyak kali pusing parking pon tak de.. benti kejap la amek gambo klcc ni..

Pemandangan klcc waktu malam..

Ke kiri tu tampat parking kete untuk pengunjung klcc.. tapi parking tu dah tutup.. pak guard yang jage tu kate dah malam dah.. tutup la.. ingatkan boleh masuk parking sampai kol 12 malam..

Saya ngan mamat alan dok je dalam kete.. malas nak keluar.. kalau keluar pon bukan boleh jalan2.. kene langgar kete kang ade la.. huhuhu.. tu je cite weekend.. =)

3 juta comments on "GCB"

Nini D.. on July 22, 2010 3:04 PM said...

GCB??... mau jugak...haha...jenohla asbenn aku nk melayan kerenah org demam seseme...

~najwa~ on July 22, 2010 8:13 PM said...

cute sgt mamat alan dengan baju tutup kepala tu...

eda~ejai on July 22, 2010 10:42 PM said...

emy~kene tuntut cepat sebelom seseme ko baik.. kang dah baik tak dapat plak..

kak najwa~kalau irfan pakai baju cam tu pon cute juge.. =)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez