Powered by Blogger.

Thursday, July 1, 2010

Almari Adel..


Semalam sempat la ber'ym' kejap ngan puan emy.. puan emy just bg tau ade barang nak bagi kat mamat alan.. katenye tunggu mende tu sampai.. dalam ati dok tetanye2 mende ape la yang puan emy nak bagi.. tak lame pas tu hp plak bunyi.. tak sempat angkat pon.. jengok kat bawah ade van pos laju.. ade barang puan emy bagi la kot.. call no tu balik.. encik posmen rupenye.. cam biase la kene turun bawah amek barang.. so saya n mamat alan pon turun la..(ingat nak tinggal je mamat alan kat rumah, baru nak bukak pintu dah melalak..)

Ni la barangnye.. mamat alan yang tak saba nak bukak.. cam tau2 je nak amek gamba, pandai plak tengok camera.. hehehhe..

Isshhh.. yang gi pijak kotak tu wat pe.. pecah kang baru tau..


Puan emy siap order khas mende ni dari blog Almari Adel.. ape la agaknye..

Okeh.. dah kuarkan isi die..

Isi die ibu dah kuarkan la.. nak carik ape dalam tu..


Huhh.. kotak adidas.. sangat bedebar nih..

Tarraaaa.. puan emy bagi kasut raye untuk mamat alan la.. dapat tali untuk gantong kat leher tu skali.. time kaseh banyak2 ye.. =D


Amboi.. tak menyempat2 nak pakai kasut..



Nampak cam boleh la mamat alan pakai.. pandai puan emy pilih saiz kasut mamat alan.. Udah2 la tu.. meh sini bukak.. kang tak sempat raye dah buruk kasut tu kang..

Tali ni plak boleh wat gantung puting.. eh mane boleh.. mamat alan dah tak isap puting.. wat gantung thumdrive boleh la ni..



Santek gilos kasut raye mamat alan ni.. abah mamat alan pon suke.. sangat suke.. mamat alan plak lagi la suke sampai kalau boleh tak nak bukak.. malam tadi pon nak pkai gak.. layan kan aje la..

Saiz kasut 25.. mintak2 sempat la time raye boleh pkai.. maklom je la kaki budak2 ni cepat besar n cepat panjang.. sayang je kalau kasut cantek2 tapi tak boleh pakai.. pape pon time kaseh kat puan emy sudi bagi kasut raye untuk mamat alan ye.. hanya Allah saje la yang dapat balas budi baik puan emy.. semoge puan emy dipanjangkan umor dan dimurahkan rejeki.. amin..

4 juta comments on "Almari Adel.."

ejai-eda on July 02, 2010 5:16 PM said...

hohohoh... mekaih la puan emy oiiii... sok2 aku blanje kowang anak beranak makan kat bumbung biru kalo ader rezeki...

Nini D.. on July 02, 2010 9:47 PM said...

hahahaha..ala,adiah kecik ajer en ejai oiii....bumbung biru eh?..kita makan gado-gado dgn laksa eh.. :)

najwa~ on July 03, 2010 7:42 PM said...

cantik kasut mamat alan...smart abes

eda~ejai on July 03, 2010 8:29 PM said...

emy~time kaseh banyak2 ye.. cantek sangat kasutnye..

kak najwa~tu la, abes la raye nnt kasut die la yang paling menyerlah.. hehehhe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez