Powered by Blogger.

Friday, July 2, 2010

Hubby Dan Rambut..


Hubby dan rambutnye memang susah nak dipisahkan.. aiceh.. hehhhee.. hubby sebenarnye bukan jenis yang suke potong rambut pendek (maksud saya potong rambut yang menjurus ke arah botak) memang susah la nak tengok hubby potong rambut pendek cam tu.. kalau tak silap saya hubby wat rambut botak mase zaman skolah dulu..

Hubby kate last potong cam tu mase form 4.. tapi seingat saya mase form 5 (mase tu hubby ade pertandingan kawad kat padang asrama SEMAJA) ntah la.. mungkin saya yang salah kot.. kali ni hubby potong rambut pendek mungkin sebab beban keje kat opis yang menimbon kot.. pape pon jom kite tengok detik2 perpisahan my hubby n rambutnye.. huhuhu..

Mase ni ngah tunggu turn nak potong rambut.. hubby ngah bace komik.. rambut panjang lagi time ni..

Wahhh... perhatikan ye rambut hubby yang berguguran jatuh ke kain tu.. sangat banyak dan panjang2.. sekali sodok je.. hadoi...

Ni pandangan dari sisi belakang..

Ni plak mase barber tu nak kemaskan blah tepi ngan blakang.. hubby yang senyum walaupon sebenarnye sangat la sedeh sebab rambut dah pendek.. tak pe yang, rambut boleh tumbuh.. cume lambat skit je.. sabo ye.. hehehhe..

Ni la hasilnya.. pas potong rambut trus gi kat kedai makcik hubby.. makcik hubby pon tekejut tengok hubby potong rambut pendek cam tu.. mamat alan?? mamat alan tak ikot.. die tido.. so tinggal la kejap kat umah my mom.. (kalau tak rambut mamat alan pon nak potong pendek cam abah die.. hehhehe)

2 juta comments on "Hubby Dan Rambut.."

ejai-eda on July 02, 2010 5:20 PM said...

hohohho.. ader tak tonik bagi rambut cepat panjang balik.. dok kener kutuk je kat office skang nih.. sob..sob..

eda~ejai on July 02, 2010 5:40 PM said...

ade.. kat watson's ade jual.. jom gi beli nak??

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez