Powered by Blogger.

Wednesday, July 14, 2010

Karipap Oh Karipap..


Petang tadi saya sempat la menjengah ke www.myresipi.com. saje nak tengok2 resipi.. mane la tau dapat idea nak masak ape untuk hubby.. hehhehe.. pas tu tibe2 plak rase teringin nak makan karipap... huhuhu.. tanpa melengahkan mase pas solat maghrib trus gi dapo nak wat karipap..

Ni la antara karipap tercomel yang saya buat.. hahhah.. maklom la dulu mase belom kawen memang liat sikit nak ke dapo.. =)

Goreng time!!!

Dah siap.. tak cantek pon.. tak kisah la janji boleh masok perot.. hehehe.. jangan tak caye, hubby pon tolong wat karipap ni same2.. mamat alan?? tukang pegang bekas inti karipap.. gamba time buat karipap tak de sebab masing2 tangan tak cukup tangan.. hehehe.. slamat menjamu mate ye..

4 juta comments on "Karipap Oh Karipap.."

Nini D.. on July 15, 2010 11:32 AM said...

apsal xde smpai kat umah pon karipapnye??

eda~ejai on July 15, 2010 11:54 AM said...

pintu doraemon aku dah ilang.. kalau tak mesti dah lame sampai.. hehhehe..

firna on July 19, 2010 1:27 PM said...

wah...nampak sedap jer karipap tu. mai la seketol. heehehe

eda~ejai on July 19, 2010 11:50 PM said...

hahaha.. nampak je sedap.. tp fail lagi wat inti die.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez