Powered by Blogger.

Sunday, June 13, 2010

Pagi Ahad Yang Haru..


Pagi2 bute (tak de la bute sangat) dalam kol 7 lebih tak tau la sape yang sengal dok tekan hon lame2 kat bawah umah.. ade la dekat 5 minit.. tak prihatin langsung.. saya tak kisah kalau yang buat tu student (sabab kat area rumah saya ni student yang ramai) tapi bile tengok orang yang kuar dari pintu tu macam bapak budak je.. tekanan btol.. tak tau ke orang lain ade anak kecik yang tengah tido.. memekak pepagi bute.. ramai yang dok soh diam tapi tak diam2 juge.. tak tau la ape masalah orang tu.. mule2 hubby ingat ade orang block kete.. tapi bile pikir2 tak kan la ade orang nak block kete sebab parking punye la melambak kat sini..


Haaa.. kete oren tu la yang mengeluarkan bunyi hon di pagi hari ahad ni.. pemilik kete tu plak yang tande merah tu.. tu pon die kuar kete bile guard datang bawak kayu soh kuar.. lelaki india rupenye.. nasib baik pak guard pon india, senang skit nak communicate.. saya rase owner kete tu mabok kot.. jalan nak kuar kete pon tehoyong hayang.. ape la nak jadi..

Hubby plak kene gi keje hari ni.. bedua la dok kat rumah ngan mamat alan.. amacam, ade macam Azroy tak?? hehehhe

Ni plak pengumuman untuk student yang dok kat blok rumah saya ni.. dah nak abes belajar rupenye dierang.. student2 ni masok rumah lebih kurang hubby je rasenye.. hampir menyamai usia perkahwinan kami yang nak dekat 3 tahun ni.. hubby start duduk rumah ni bulan julai 2007.. tak lame pas tu student pon masok.. dalam bulan ogos pas saya kawen student dah ada kat sini.. ermm.. pas ni tak tau la cam ne ragam student yang akan dok sini.. mintak2 la lebih baik dari yang sebelomnye..

Hehehhe.. ni sarapan smalam.. wat donut 2 bijik ngan kocok 6 ketol.. wat pakai satu adunan je ngan donut tu.. hubby kate rase ok.. lembut.. heheheh.. kembang la plak walau pon rupe die cam tak menarik.. makan time panas2 ok la.. kalau dah sejuk tak sedap sebab dah keras.. tapi kocok tu kalau dapat makan ngan sambal ikan bilis lagi terangkat.. hehehhe..

Sarapan pagi ni?? pagi ni tak de sarapan.. hubby pon nak makan kat office je katenye sebab office die dah wat kan sarapan untuk yang datang keje ari ni.. so tak de la wat pape.. trus masak nasik untuk mamat alan makan nanti.. (semasa blog ini di tulis saya sedang menyuap mamat alan mkn nasik ngan sup kegemaranye.. hehhehe..) okeh la, nak mengemas2 rumah plak.. jumpe lagi kat entry akan datang ye.. =)

2 juta comments on "Pagi Ahad Yang Haru.."

kerepekbayam on June 14, 2010 11:32 PM said...

en ejai tu nk g kojo atau g melaram?..hehehe

eda~ejai on June 15, 2010 9:12 AM said...

hohoho.. gi kojo sbb ado game kat opis dio kono jago.. tu psal nampok cam tu.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez