Powered by Blogger.

Friday, June 18, 2010

Jealousnye..


Ramainye kawan2 yang dah tengok cite Lagenda Budak Setan ni.. ramai yang cakap best tapi ending die best lagi novel dari movie.. tu yang dieorang cakap la.. saya pon tak tengok lagi cite tu..

Saya pon ade terbace kat blog kawan saya Shima die pon dah tengok cite tu..



Ape yang buat saya jealous?? kawan saya Shima dah tengok cite tu n die menang contest kat FB Lagenda Budak Setan.. syoknye!!!! ape yang tambah syok bila dapat autograf Lisa Surihani kat novel Lagenda Budak Setan (novel tu die punye la).. apsal la ko tak ajak aku shima oi.. aku pon ade gak novel Lagenda Budak Setan ni.. huhuhuh.. jealousnye kat die.. (gamba novel yg kat atas tu my novel okeh... my novel tu bukan 1st printing, tak tau la dah printing yang ke brape..) pape pon cite ni memang tangkap leley.. sape yang tak penah bace baik bace.. best gile.. sedey sangat.. huhuhu..

5 juta comments on "Jealousnye.."

najwa~ on June 18, 2010 2:10 PM said...

kami dh tgk juga..gi la tgk dgn husband..hehe..

azeila eila on June 18, 2010 3:48 PM said...

wei, bak cni novel tu bg aku bc lak...aku ade gak bc komen org lain, ramai kata xbest...cos mcm byk potong2..

eda~ejai on June 18, 2010 3:51 PM said...

tak tau la zaman bile nak gi tgk.. tunggu je la dvd kuar nanti.. hehehhe..

eda~ejai on June 18, 2010 3:55 PM said...

eila~ade gak aku dgr cam tu.. so baik kite bace novel tu kan.. hehhehe..

azeila eila on June 18, 2010 11:20 PM said...

yer2...lgpun ko da tau jln cite, xrasa excited la...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez