Powered by Blogger.

Monday, June 21, 2010

Hubby On Call..


Huhuhuhu.. jangan tekejut.. my hubby blom tuka keje jadi dokto lagi.. sebab selalunye yang on call ni dokto je kan.. hehhehee... jangan salah faham ye.. hubby punye on call ni setahun sekali je.. esok baru balik keje.. start petang ni sampai la subuh esok hubby kene setup dewan untuk AGM company die (maksud saya company tempat hubby keje la.. hubby saya tak cukup duit nak beli company besa2 cam tu.. hehheh..) mood nak masak pon tak de.. tp tak pe makanan untuk mamat alan ade saya masakkan..

Disebabkan hubby tak balik dan mungkin hubby tumpang mandi kat umah kawan die (sebab rumah kawan hubby dekat ngan dewan tu) so saya dah bekalkan bekal untuk hubby..

Ni beg bekal hubby.. my hubby sayang sebenarnye beg ni.. ni je beg yang ade, pkai je la ek..

Gamba yang agak kelabu.. goyang kuat sangat ni time amek gamba..

Antara isi kandungan beg:

1) Tuala mandi (tak kan nak pinjam tuala orang plak kan..)
2) T-shirt (kot la baju keje hubby kotor, boleh la pkai)
3) Baju kemeja (pakai untuk AGM esok)
4) Suwa kecik (wajib ni hehehhe...)
5) Berus gigi (kene bwak sdirik.. tak bley pinjam2)
6) Ubat gigi (in case klu kat umah kawan hubby tak de ubat gigi)
7) Sikat (slalu org laki mesti ade sikat kan)
8) Minyak rambut (rambut kene rapi ye..)
9) Perfume (kene la pkai.. jangan lebih2 sudah..)
10) Charger hp (hp hubby cepat sangat kongnye..)

Semoga hubby selamat pergi dah selamat balik.. huhuhu.. sedey plak..

2 juta comments on "Hubby On Call.."

azeila eila on June 22, 2010 11:13 AM said...

ida, part jgn lebih2 sudah tu yg aku suke tu...kikiki

eda~ejai on June 25, 2010 11:25 AM said...

hahahha.. mesti la tak bley lebey2.. ade plak yag tesangkot kang..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez