Powered by Blogger.

Thursday, June 10, 2010

My Lovely Table..


Yes.. this is my lovely table.. beli mase study kat poly dulu.. murah je dalam RM15 rasenye.. (tak ingat harge tp dalam belas2 je).. ye la dulu time study dok umah sewa.. tak de kusi meja nak wat study or wat assigment.. so dengan adenye meja ni sangat la beguna.. tak yah tetunduk2 nak menulis or menaip kat laptop..

Ape yang menariknye dengan meja ni?? ade tulisan siam.. hahhah.. jangan main2.. kompom dah ni mesti made in thailand kan.. dari bulan january sampai la december, dari sunday sampai la saturday ade tulisan siam..

Haaa.. yang kat atas ni plak huruf2 siam.. saya memang tak tau nak nyebut cam ne.. nak tulis pon blom tentu boleh ni.. hehhehe..

Kat blah bawah meja ade cop ni.. tak tau la cop ape.. tapi saya agak2 mungkin ni cop Quality Control kot.. (selalunye kalau kat kilang memang ade cop ni kan).. tapi ape dah jadi ngan saya punye meja ni???

Kaki meja ni dah patah!!!! sayang btol.. nak tau ni keje sape??? tak lain dan tak bukan my mamat alan tu la.. malam kemarin die dok panjat atas meja tu.. lompat2.. tibe2 kruck patah.. mamat alan yang masih dok kat atas meja cume sengeh je bila meja tu dah kat lantai.. 3 daripada 4 kaki meje tu dah patah.. hadoi.. sabo je la.. tengok cam dah reput je kaki meja ni walaupon die wat dari plastik.. tak pe la.. kene redho.. (ngah pikir cam ne nak baiki kaki kaki meja ni sbb sayang sangat..) =(

2 juta comments on "My Lovely Table.."

kerepekbayam on June 11, 2010 10:01 AM said...

sama la..harta benda aku masa bujang dulu pon byk yg jahanam dikerjekan dek Afif

eda~ejai on June 11, 2010 11:28 AM said...

tu la psal.. benda kalau sayang sangat memang cepat je rosak.. sabo je la..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez