Powered by Blogger.

Tuesday, June 15, 2010

Kenduri Naik Buai Danial..


Hahahah.. dah lame dok peram gamba2 ni.. dekat 3 minggu rasenye.. maap ye kawan2 lambat sangat nak post cite ni.. dah nak basi dah.. hahaha.. tak larat nak bebel panjang2.. jom layan gamba2 yang melambak ni.. hehehe...


Keadaan rumah yang sangat besepah time nak masokkan barang2 kat goody bag.. (kelihatan kepala arwah yang berbaju kuning tu.. mase malam ni arwah masih sihat.. masih mampu menolong kami sekeluarga memasukkan barang ke goody bag.. sebahagian daripada barang2 goody bag tu pon arwah yang support)

Suami my niece Azli yang sangat bz nak buat buai untuk baby boy die.. hehehe.. mase ni langsir pon blom pasang lagi..

Mamat alan yang dah ketiduran kepenatan.. ramai sangat yang rajin melayan..

Hari kenduri.. Danial yang dah siap besiap.. hehehhe..

Rambut danial yang jarang2.. tapi skang dah botak..hehehhe..

My niece n my cucu..

My big brother yang mengalu2kan kedatangan encik Maaruf.. jiran kat kg ni..


Abang man yang bz mencedok nasik..

Antara tetamu yang awal sampai..

Tetamu yang semakin berkurang sebab banyak kenduri nak pegi ari ni..

Acara Marhaban dah nak mula..

Anak jiran gak ni.. tembam.. sebaye ngan mamat alan..

Huhuhuhu.. bapak die pon nak posing gak..

Dah mula dah..

Potong rambut die.. hehehhe..

Pak Su pon ade datang.. adik abah yang last ni..

Encik Maaruf mendoakan kesejanteraan baby..




Danial dalam buai.. nampak cam dah lusuh je kan kain buai ni.. ade yang tersiratnye.. sebenarnye kain ni la yang kak siti (kakak ipa saya a.k.a mak kepada my niece) pakai untuk dukung my niece Azura (mak baby ni) mase kecik2 dulu.. hahahha.. lame dah kain ni but still tahan.. umo my niece pon dah 30 tahun ni.. so pham2 je la dah bape umo kain batik ni.. =)

Huhuhu.. saya pon bz nak bagi goody bag kat tetamu.. muke masam?? penat la..

Senang Danial ni nak benapas.. luas lubang hidung.. hehhehe...

Si kecik alan ni lagi satu.. dah tak bebaju.. panas kat kg.. nak main tangga je keje die..

Antara tetamu yang datang.. tak ramai pon.. cume jemput jiran yang dekat2 ngan saudara-mara je..






Dah abes.. ni je gamba yang ade.. hehehehe...

2 juta comments on "Kenduri Naik Buai Danial.."

Nini D.. on June 16, 2010 4:23 PM said...

muka kak zura nmpk lain sgt..lama giler xjumpe die

eda~ejai on June 16, 2010 4:50 PM said...

anak udah tige.. lain la rupenye.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez