Powered by Blogger.

Thursday, January 14, 2010

Conteng lagi??


Sebenarnye tension ni sbb dah try masokkn video kat sini xboleh2.. dah 3 hari 3 malam try still xmau gak.. so post la cite psal lain dulu.. pasal video tu xpe la, akan cube alternatif lain cam ne nak tarok dlm ni..

Eeerrmmmm.. nampak gayenye mamat alan mmg dh ketagih nak main conteng2 ni.. klu afif (anak puan emy) ade ni mesti die pon nk join skali.. blom campo sarah & syifa (twin anak puan eila) lagi.. kompom huru hara umah ni.. ari tu kat dinding, kali ni kat lantai plak.. xsempat nak halang.. bile mase die jumpe pensil tu pon xtau la.. tau2 je dah ade kat tgn n dh siap ngan hasil skali..

Mase ni abah die ade kat umah, so abah die la yg pening pale cam ne la si kecik ni boleh jumpe pencil tu..





cantek sgt la tu kononnye..




sonok menonyoh ye..


cam tau2 je bile org nak amek gamba trus tebalikkn pencil tu.. yg xtahan lidah sampai tekeluar cam syok sgt...


Dah xlarat nak marah.. dah puas mamat alan menonyoh keje abah die plak kene padam.. huhuhu.. selamat ibu die.. =)


* Ade pakar menyatakan klu anak2 dah start menconteng tu bagus utk pekembangan otak die.. tp klu umah penoh ngan hasil keje tgn die je, kite pon sakit mate gak.. btol x..

6 juta comments on "Conteng lagi??"

Nini dear.. on January 14, 2010 1:00 PM said...

ekekekke...mmg la bagus sbb menunjukkan perkembangan otak anak..tp,kalokan sumer tmpt kat umah nk dicontengnye,silap2 poket mak ayah yg bertambah rabak!..sbb nk kene beli cat
hahahahah

eda~ejai on January 14, 2010 1:20 PM said...

sgt setuju.. sebelom die conteng lg byk baik kite halang dulu ye dak..

ejai-eda on January 14, 2010 3:06 PM said...

harap dah besar sok takde la menconteng arang kat muka ibu ngan abah. isk..

Nini dear.. on January 16, 2010 2:16 PM said...

betol..betol..betol... mintakla dijauhkan sangat2

azeila eila on January 18, 2010 4:06 PM said...

oit..s&s xpandai conteng lg...hehe..maybe xpenah jumpe pensel dlm umah..ko bli la papan hitam or kertas drawing besa bg dia show off skill dia..hihi..ajar dia tpt khas utk conteng..dia da stat berimaginasi,mmg berkembang sgtla otak dia..xkan nk halang kan..

eda~ejai on January 18, 2010 6:42 PM said...

s&s blom pandai conteng ek.. tunggu la bile dah dok umah baru nnt.. mesti penin papa n mama die tengok s&s gotong royong menconteng dinding umah baru.. hahahaha..
dah beli drawing pad pon utk mamat alan.. boleh la die wat bulat2 kat situ.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez