Powered by Blogger.

Wednesday, December 28, 2011

Mr Ejai Belikan Spender..


Time ujung2 tahun ni memang banyak sale sane sini kan.. oleh yang demikian elok la kiranye aku mintak selai due spender dari mr ejai untuk kegunaan harian.. hehhehe..


Bukan spender yang ade rende2 cam ni.. tak bepe gemo plak rasenye.. yang paling penting sesuai ke??? tak sesuai kot..


Dengan harga RM10 dapat 3 helai kire ok la tu..


Dan akhirnye dapat juge hasrat nak belikan spender untuk anak bujang kesayangan yang dah 2 bulan hidop tak pakai pampes.. alhamdulillahh.. tak de la teselit lagi seluar kat celah ponggong die pas ni.. walau pon dah ketinggalan jauh dari anak puan emy, puan ain, anak puan shima dan mekchu.. sukur hasrat nak pisahkan harith dengan pampes tercapai.. time kaseh pada rakan2 yang memberi dorongan kepada ibu yang tak bape nak kuat semangat ni.. hehhe... ni kali ketiga punye cubaan baru menjadi.. time kaseh sume..











5 juta comments on "Mr Ejai Belikan Spender.."

Nini D.. on December 28, 2011 10:04 AM said...

alhamdulillah..hooray!!!!

eda_ej on December 28, 2011 11:10 AM said...

nak demam aku dibuatnye..

Mama ArinArishArdini on December 28, 2011 11:53 AM said...

ate, boleh aje kalo maknye nk pakai yg berenda camtu..haha

eda_ej on December 28, 2011 6:54 PM said...

idak le teman gemo.. huhuhu..

a'in fajar on December 31, 2011 4:10 PM said...

tahniah..mesti berjaye jg..hehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez