Powered by Blogger.

Thursday, December 22, 2011

Harith Baru Perasan..


Photobucket

Aku baru perasan yang harith baru perasan yang dia dah ade adik.. bunyik cam kelakar tapi ini la kenyataannya..


Dalam seminggu dua ni harith suke baling2 barang.. macam nak amek perhatian.. bile hasnaa tengah  menyusu atau aku tengah dukung hasnaa, time tu la die nak susu nak nasik.. siap soh suap.. kalau aku tak pegang hasnaa elok je die main sdirik.. makan pon boleh suap sdirik..


Die dah start jeles ngan adik die..


Bile aku prasan??? malam tadi.. lepas mr ejai marah die sebab die baling ipod ke lantai (bukan 1st time die baling tp ni dah yang ke bape kali pon aku tak ingat) die nanges.. ipod abes bateri dan harith beralih ke lappy aku bukak youtube.. bukan katon upin ipin, bukan initial d, bukan dora yang dibukak tapi die bukak video time kat pangkor ari tu.. mandi kat swimming pool ngan mr ejai.. seolah2 die mengenang kembali sewaktu die dimanje2 sebelom kehadiran hasnaa.. aku jengok kejap je.. kang nangeh plak aku tengok lame2..


Budak kalau dapat adik cam ni ek?? aku tak tau sebab aku tak de pengalaman dapat adik.. huhuhu..











10 juta comments on "Harith Baru Perasan.."

Prettywrite on December 22, 2011 4:34 PM said...

olor comel dia jeles ngan adik eyh..nak orang pay attention kat dia tu ek kak..:)

eda_ej on December 22, 2011 6:56 PM said...

budak2 cam ni la..

Nini D.. on December 22, 2011 9:13 PM said...

camne pulak la CikMat nanti bila dapat adik..

eda_ej on December 22, 2011 9:21 PM said...

huhuu.. harap afif dapat aura adik die time perot ko mengembong nnt.. hehehhe...

~najwa~ on December 22, 2011 9:47 PM said...

Irfan jadi sangat 'tak behave' sekarang ni.... sebab dia jeles kat adik dia **rasanya la kan.

bila pegang adik je, mulalah dia buat hal. dia nak lebih perhatian...

eda_ej on December 22, 2011 9:53 PM said...

lebih kurang same je ngan harith..

skarang mmg tak bley nk marah2 sangat.. kadang tu tego sikit dah nanges.. sensetip btol..

azeila eila on December 23, 2011 9:32 AM said...

nnt lama2 dia ok...don worry, bg dia masa nak sesuaikan diri...

eda_ej on December 23, 2011 12:39 PM said...

tp nape lambat sangat die nak perasan ek.. dah nak 3 bulan.. patotnye dari mule2 dulu..

miloais milo on December 23, 2011 5:25 PM said...

kesian harith...
dia rasa terpinggir lah tu
tu sebab buat perangai bila uols belek si kecik tu...

sama gak macam my doter dulu... masa baru ada adik kecik... merajuk tak hengat kekdahnya...

so weols gilir2 lah... bila iols jaga si kecik - menyusu bagai
my hb main2 ngan kakak... vice-versa
so tak de lah dia terasa sangat

lama2 dia dah paham - ok aje...

eda_ej on December 23, 2011 7:14 PM said...

tu la.. maseh belajar jadi ibu bapa yang baik.. walau kadang2 tu telebih kat adik sikit sebab adik kecik lagi.. huhuhu.. pape pon tq sis.. =)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez