Powered by Blogger.

Monday, December 5, 2011

Bila Hasnaa Jadi Boboi..


Warna kulit hasnaa yang tak bape nak cerah ni memang kene betol ngan warna biru.. kalau pakaikan kale pink rase cam menyerlahkan kulitnya yang ala2 tinted tu.. cukup la pakai gaun kale pink mase naik buai ari tu.. memang sangat menyerlahkan ke'tinted'an kulitnye.. mungkin sebab lahir time bulan gelap agaknye.. 30 syawal memang time bulan tak timbol..

Photobucket

kene tak warna biru ngan hasnaa?? ni balik dari cocok 2 bulan.. pakai snow cap abang harith punye.. =D







18 juta comments on "Bila Hasnaa Jadi Boboi.."

Nini D.. on December 05, 2011 9:38 AM said...

mmg ensem!

Anaa on December 05, 2011 10:30 AM said...

eda, girl pakai blue kira ok lagi. kalo boy pakai pink yang tka berapa nak ok.. sebab tu umah saya barang2 anak kaler pink adalah tidak 'dibenarkan'.. kekeke..

afzan on December 05, 2011 10:46 AM said...

gegirl pakai biru takde halla. muka sebijik macam harris kecik2 dulu

eda_ej on December 05, 2011 10:59 AM said...

emy~aku pon rase cam tu.. hahhaha..

eda_ej on December 05, 2011 11:01 AM said...

Anaa~ape kate kite gubal satu undang2 barang baby tak bley ade kale pink.. hahahaha... (dah rase cam menteri plak)

eda_ej on December 05, 2011 11:02 AM said...

afzan~haah sebijik.. dah beso kang tak tau le same lagi ke tak.. =D

Miss Tasantek on December 05, 2011 12:34 PM said...

ahahaha...comel lah hasnaa :)
kiut aje :)

eda_ej on December 05, 2011 12:41 PM said...

tapi beliau ireng.. tak macam anak org lain yang gebus2... huhuhu..

Sabihah on December 05, 2011 12:53 PM said...

Sape kate gegirl tak bleh pkai blue?pkaikan je..variasikan warna tu..hikhikhik ^^

eda_ej on December 05, 2011 1:03 PM said...

mmg byk pakai blue pon sebab nak jimat.. pakai je baju abang die punye dulu..

wak gelas on December 05, 2011 1:13 PM said...

wak pon dah lama nggak pegang bayi kecil jugakkk... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

eda_ej on December 05, 2011 1:19 PM said...

wak mude lg.. kalo nk ade baby lg pon boleh..

miloais on December 05, 2011 2:51 PM said...

nokkk... tinted pun tak pe lah...
tetap comel hoccay!

eda_ej on December 05, 2011 3:11 PM said...

huhuhu.. tak kisah pon die tinted.. janji sihat.. =D

ereen on December 05, 2011 3:27 PM said...

da.. sama ngan puteri aku tu
ereng juga....
hahhaha..
tapi aku pakaikan jer baju pink hehe
tapi baju pink memang tak byk
sesunguhnya ko ckp biru lebih sesuai
bila aku pakaikan warna biru kat darwisyah..
baru nampak cerah hihihi

eda_ej on December 05, 2011 3:45 PM said...

biru mmg sesuai untuk yg berkulit kale tinted.. ate udah mak pak die tinted tak kan anak nak macam soya ye dak.. hehehhe..

neyza mokhtar on December 05, 2011 3:51 PM said...

tu la..lain kali minum ayor kelapa byk2...hehe..ala,irfan kuar2 kemain melepak..pastu dah beso sikit mula la kelabu asap..hahaha.sok beso putih la hasnaa tu..apa susah...safi kan ada.hehe..

eda_ej on December 05, 2011 4:45 PM said...

aku tak tau dah bape banyak bijik kelape aku telan.. tinted juge.. hehehhe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez