Powered by Blogger.

Monday, September 3, 2012

Selamat Hari Raya..


Hehehhe.. harap masih berlom terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya.. 

Walaupon 1 syawal dah lame meninggalkan kite tapi kite masih lagi dalam bulan syawal.. 




Hurmm.. cam biase la tiap tahun amek gamba kat tangga rumah atok.. 

Sekejap je rase, tahun ni dah kali ke enam beraya jadi isteri orang.. dulu kawen bulan syaaban.. sebulan kawen dan puasa.. tahun depannye dah beraya betiga sebab bulan rejab harith lahir.. semua macam mimpi..



Ni kat rumah MIL.. ni je yang ade.. kak yong ngan ejol tak balik.. masing2 beraye umah metua.. tinggal la kami2 yang ade ni..

Hehhee.. baju raye kitorang sedondon ngan family paan.. (MIL yang sponser.. tq mak..) pagi raye tu pon dah ade anak2 yang tesilap bapak sebab tengok kale baju raye same.. hahahah..

Pagi tu salam2 pastu pegi umah atok salam2 kat sane plak.. siap salam2 n amek gamba trus balik umah mak diseberang parit.. hehhe.. ape de hal kg sebelah2.. cuma parit saje yang memisahkan.. hehhee..


Bergambar bersama anakanda tercinta.. mase ni kat umah mil lagi.. tunggu turn salam.. 

Rambut budak kecik tu halus sangat.. tp disebabkab raye punye pasal ikat la juge..

Sebenarnye gamba ade lagi dalam kamera mr ejai.. tp malas nak godek2.. amek gamba yang ade kat fb aje.. 


Pape pon selamat hari raye.. time ni la mase untuk menggemok kan diri sebab tiap weekend ade je open house nak kene pegi.. hehhhhe..






8 juta comments on "Selamat Hari Raya.."

PUANSTOBERI on September 03, 2012 1:42 PM said...

comey Hasna ikat rambut tocang tu. hihi.. :)

eda_ej on September 03, 2012 2:19 PM said...

kak ida, ade makcik yang tegur kate rambut hasnaa macam padi baru tumbuh.. hahahha...

:: Mrs.Eady :: on September 03, 2012 2:34 PM said...

loveee family picca!

eda_ej on September 03, 2012 3:49 PM said...

tq

Nad @ MamaZN on September 04, 2012 1:32 PM said...

canteknye kaler ijau die tu, hheeh...

sape sepupu eda tu? spm tahun brape?
kalu spm thn 99 sama la ngan saya ^_^

eda_ej on September 04, 2012 1:48 PM said...

tq.. tu baju omak metuo yang sponser.. hehhe..

sopupu den spm taun 99.. namo eh yap a.k.a sirap a.k.a saipul asrap.. kenal ke?? hehhehe..

Masya on September 06, 2012 2:19 PM said...

eh² same temalah kt hihihihihi

eda_ej on September 06, 2012 11:24 PM said...

Masya~macam bejanji le pulak.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez