Powered by Blogger.

Monday, July 1, 2013

Vitamin Bulan Puasa..


TUMPANG IKLAN..



Bulan puase lagi bape ari je.. keperluan berpuasa dah siap ke?? Untuk bulan puase ni ape kate kite cube minum Meal Shakes, ESP ngan Performance Drink.. mana tau boleh meningkatkan tenaga untuk bulan puasa ni kan.. 

Kat bawah ade ade sedikit penerangan tentang meal shakes, ESP dan performance drink..

Meal Shakes
- Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan minaral penting.
- kaya dengan fiber, kalsium dan protein.

ESP
- Lengkap dengan protein dan asid amino yang perlu unutk membekalkan tenaga berpanjangan.
- Membantu mengekalkan sumber mukosa sebagai asid pelindung kesan dari asid hidroklorik.

Performance Drink
- Rumusan karbohidrat untuk daya ketahanan dan elektrolit bagi penghidratan semula.
- Membantu mengurangkan rasa dehidrasi dan rasa dahaga.



Buat pengetahuan kawan2 semua tu boleh diambil semasa berbuka dan bersahor.. jangan risau sebab produk shaklee adalah halal.. 

Ye tuan punye badan ni pon amek juge sebab nak complete kan penyusuan susu ibu sehingga 2 tahun... lagi 3 bulan je lagi.. huhuhu.. semoga dipermudahkan.. aminn..


So sape2 nak beli barang2 diatas boleh la terus menghubungi no yang tertera ya.. jangan call pulak.. SMS atau WhatsApp aje.. harga boleh runding.. nak harga mak tiri?? bapak tiri?? harga sepupu sepapat?? atau harga adik bradik?? boleh terus roger okeh.. Selamat menyambut Ramadhan.. hehehe.. 


Nota kaki~ Buat masa ni Meal Shakes dah out of stock.. kemungkinan pertengahan bulan julai ni baru ade.. kalau nak beli ESP ngan Performance Drink pon boleh.. Peace yaww.. =D










2 juta comments on "Vitamin Bulan Puasa.."

Nini D.. on July 01, 2013 6:04 PM said...

tunggu ye..elaun saye blom masuk :D

eda_ej on July 01, 2013 6:18 PM said...

baik mak encik.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez