Powered by Blogger.

Sunday, July 21, 2013

Home Work Lagi..


Rentetan dari cite akibat home work tak siap yg lepas..

Gambar di atas adalah sehari selepas hari kejadian.. hari khamis 18/7/2013..

Bile check beg abam harith ade homework.. dan petang tu juge kene kerah abam harith soh buat.. takot kalau nak tunggu malam die lagi malas buat.. alhamdulillah abam harith mule2 je bagi alasan.. bile dah bukak buku dan bile ibu pon tunjuk ape yg buat die dah ok.. walaupon nampak agak malas nak buat tapi tapi die buat juge..

Kire ok la ni.. walau tak siap sepenohnye sebab dah sampai mase abam harith tido petang.. menguap tak abes2.. sian die.. selebihnye kene sambung buat malam..

Sory ye abam harith.. ibu bukan nak mendera.. cume nak abam harith siapkan home work je.. lagi pon zaman ibu dulu time tadika memang tak de home work pon.. tau main je.. hhehehee.. semoga abam harith jadi insan yang berguna kepda agama, bangsa dan negara.. aminnnn...






Ralat~entry sebelom ni ade diselitkan skali gamba anak mama eila kan.. sebanarnye menurut mama eila yg tu sarah.. bukan syifa.. hahahha.. kan dah kompius.. muke same.. hehehee..





Published with Blogger-droid v2.0.10

8 juta comments on "Home Work Lagi.."

Kakzakie on July 22, 2013 9:19 AM said...

Memang betul Eda zaman kita main lebih tapi budak sekarang tadika pun dah banyak homework..

dilabangiWORLD on July 22, 2013 9:24 AM said...

lawo tulisan dak abang ni acik
nampak komeh hah

wahida on July 22, 2013 11:55 AM said...

anak aku dulu tadika homework dia mengalahkan student sekolah menengah!!

Kesuma Angsana on July 22, 2013 11:58 AM said...

tu lah kdg2 kesian dgn anak2 kecil bila byk sgt homewrok !

aNa d'sKoDenG on July 22, 2013 12:08 PM said...

rajinnyaaa abam...

Nini D.. on July 22, 2013 2:17 PM said...

zaman sekarang advanced sgt kan..

NM03 on July 22, 2013 2:34 PM said...

nak mulakan homework mmg liat, tapi bila dah start... ok dah...

muka mcm marah je tu... majok ker?

alien on July 23, 2013 12:22 AM said...

Moga dia mnjadi anak yg rajin.

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez