Powered by Blogger.

Sunday, July 14, 2013

Dugaan Bulan Puasa..


Pagi2 dah dikejutkan dengan kejutan yang tak disangka ni..

Sebelom2 ni memang dah banyak kali laptop ni jatoh.. tapi tak de la sampai pecah.. tapi malam td jatoh lagi sebab hasnaa panjat meja laptop tu.. dan laptop tu pon jatoh.. mase tu baru je off kan.. so anggap je la tak de pape kot..

Tapi pagi ni harith tekan button on trus jadi cam tu.. tak prasaan pon lagi mase tu.. harith dok cakap "ibu, sape buat??" Bile tengok je... uwaaaa... skrin laptop dah pecahhhh... temenong kejap.. sambil dok pikir2 ape nak buat...

Dan skarang mr ejai tengah menggodek2 laptop tu.. nak tak nak kene tukar baru gak skrin die tu..

Banyak dah jasa laptop tu.. harap boleh sambung lagi la perkhidmatan bersama aku..  :'(








Published with Blogger-droid v2.0.10

4 juta comments on "Dugaan Bulan Puasa.."

Kakzakie on July 15, 2013 9:20 AM said...

Ya Allah apa dah Husnaa sayang. Nampak gaya papa kenalah keluar duit utk perbaikinya..

Nini D.. on July 15, 2013 12:15 PM said...

~lap air mata jap~ en. ejai..silalah belikan yg baru :D

D_08 on July 15, 2013 1:46 PM said...

alamak.... kalo ikut pengalaman....macam nak kene beli baru dah ni... kecuali dalam warranty....... save sikit...

eda_ej on July 15, 2013 5:05 PM said...

kakzakie~memang kene keluar duit.. sadisss..

emy~beli skrin baru je.. nak beli laptop baru modal beso..

yeop~warrant udah lame abeh.. kene beli spare part sdirik le nampaknye..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez