Powered by Blogger.

Monday, September 6, 2010

Lame Tak Update..


Ade kawan yang tanye nape udah lame tak update blog?? heheheh.. ade gak kawan yang perasan kan.. time kaseh kawan.. i lap u.. sebenarnye saya tengah demam.. seseme + batok + kahak.. ni sebab bejangkit dari mamat alan la.. mamat alan bawak virus.. abes ibu die pon kene skali.. ni pon mengupdate blog sambil ber'gebo' (orang perak kate gebo tu selimut ye..) huhuhu.. pening2 dah kurang skit.. paling terok mase hari sabtu.. hadoi.. rasa mau tidor sepanjang hari.. puase kene teruskan.. tak nak ponteng melainkan bendera merah berkibar.. huhuhu.. cobaan bulan pose kan..

Tambahan pulak my lappy yang agak ting tong.. kene ikot mood die juge.. adaptor wire dah putus.. ni pon tunggu mase je.. ntah bila la nak ganti baru..


Ni la rupa my lappy.. agak besar.. tp i like sebab skrin die besa.. tak yah nak kecik2kan mate tengok skrin.. lame dah pkai.. dari mase study kat poly dulu.. nampak tak anak panah tu?? haaa.. kat situ la masalah ni timbol..

Ni la die.. kalau tesinggol sikit pon dah boleh padam lappy ni.. so kalau nak pakai kene dok diam2.. tak boleh angkot2 ke lain2 tempat.. bateri die plak memang dah nazak dah.. kalau tak cocok wire boleh tahan stengah minit je.. hehheeh.. nak bukak ape kalau tahan stengah minit je?? baru bukak window dah padam.. tu la pasal kenape saya jarang update.. huhuhu.. sadis sungguh.. semase saya meng'update' entry ni pon sebab dapat luck baik je lappy ni nak bagi kerjasama.. huhuhu.. semoga esok, luse dan hari2 berikotnye boleh la lappy ni berjasa dengan saya lagi.. huhuhu.. i lap u lappy..

2 juta comments on "Lame Tak Update.."

Nini D.. on September 07, 2010 4:49 AM said...

gile ah kalo aku xpasan ko xhupdate blog..lama gile menunggu..rupanye ko xsehat...xpe..mkn ubat ye..hukhuk...aku yg nak mengganti 18ari nih..berjenuh!

eda~ejai on September 07, 2010 1:54 PM said...

huhuhu.. aku rase ni mau sampai ke raya aku punye sakit ni.. bile idong sumbat nak wat pape pon payah..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez