Powered by Blogger.

Tuesday, September 7, 2010

Kabaya Purple Azreen..


Ni plak baju puan Reen.. baju ni sampai dalam minggu yang same ngan baju puan Eila.. hubby jahit baju puan eila.. saya plak jahit baju puan reen.. hahhah. time tu kat rumah dah macam kilang jahit manik je.. masing2 ngadap baju menjahit..


Ni la baju puan reen.. puan reen dah msg tadi dalam kol 11 pagi kate baju dah sampai.. alhamdulillahh.. selamat sampai gak baju tu.. mase sebelom baju puan reen ni sampai saya dah tepikir nak jahit baju ni cam baju puan Emy.. jahit manik kat tengah badan.. kat tempat butang2 tu.. bile sampai puan reen nak saya tolong coverkan blah bawah baju yg ade kesan batu iron yang dah tetanggal sebab masok mesin basoh.. so ni la hasilnya..


Ni plak kat blah tangan baju.. masih ade batu iron tu.. mule2 ingat tak nak jait kat lengan baju ni sebab batu tu dah cantik.. tapi macam tak sedondon plak baju ngan lengan nanti.. so saya jahit la skali kat lengan baju tu..

Gamba baju beserta kain.. harap2 sedondon la warna manik ngan warna kain baju ni ye..



Masih kelihatan bekas batu iron kat baju puan reen.. tapi kalau dari jauh mesti nampak bunga tu dulu kan.. hehhhehe.. harap puan reen bepuas hati ngan manik dan labuci yang saya jahit ni ye.. semoga puan reen dan keluarga gumbira di hari raya.. slamat hari raya.. =)

7 juta comments on "Kabaya Purple Azreen.."

azeila eila on September 07, 2010 1:38 PM said...

mcik!baju ko jahit tema tahun ni sume plain yer?

eda~ejai on September 07, 2010 1:46 PM said...

haah.. kebetulan.. hehehhe..

Nini D.. on September 07, 2010 2:12 PM said...

wah..bagus!...skill kamu udah semakin bagus!

eda~ejai on September 07, 2010 2:20 PM said...

masih dalam proses belajar.. huhuhu.. jenoh nak menelek2 gambo manik kat google.. tiru boley la.. hehehe..

time kaseh kat puan emy, puan eila n puan reen sebab bg peluang mengasah bakat.. huh.. ade bakat ke???

ummie_mirahaziq on September 08, 2010 8:54 AM said...

sungguh cantik kebaya nie..hu..hu..thanks ar pn eda coz sudi menjahit manik tu...suka sgt...pasni leh tmph lagi...hu..hu..

eda~ejai on September 08, 2010 9:33 AM said...

jangan puji lebey2 reen.. masih belajo ni.. =D

shima on October 26, 2010 11:28 AM said...

bpe upah ni?? utk aku dan 2 org bdk..hehe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez