Powered by Blogger.

Tuesday, February 17, 2015

Tahniah Yayang..



Tahniah yayang sebab tak lame lagi nak dapat baby dah..sebenarnye yayang ni duapupu ngan saye. embah wedok (nenek) sebelah mak saya dengan embah wedok (nenek) sebelah ayah yayang ni adik beradik.. embah wedok die kakak kepada embah wedok saye.. dan mak saye pon banyak menumpang kaseh kat embah wedok die sebab embah wedok saye meninggal waktu mak kecik lagi.. meninggal selepas lahirkan adik mak yang bongsu sebab uri tak tanggal mak cakap.. tak lame lepas tu embah lanang (atok) pulak meninggal sebab rindukan embah wedok.. sian mak.. kecik2 dah jadi yatim piatu.. 


Ha.. ni gambar mase yayang kawen tahun lepas..ngan geng2 sekampung.. rindu btol kat derang.. depan skali tu ros, tudung itam putih tu kak ngah, tudung itam pegang baby tu enon.. baju hijau tu la pengantin yang dirai.. tak sempat nak amek gamba dengan pengantin lelaki sebab nak balik umah MIL kat kg sebelah.. hehehhe..


Terima kasih juge buat yayang sebab sudi order barut buat baby dalam perut yang tak lame lagi nak lahir.. semoga ko selamat besalin ye.. insyaAllah kalau berkesempatan boleh la melawat ko dalam pantang nanti..


Dah selamat pos semalam.. kalau tak de aral yang melintang hari ni boleh la sampai tu.. insyaAllahh.. selamat dah 10 helai barut disiapkan untuk yayang.. 

Ada masa kite jumpe ye.. maklum je la kite ni name je sekampung tapi payah betul nak jumpe.. hehehhe...




2 juta comments on "Tahniah Yayang.."

Z@i Z@mR33 on February 17, 2015 3:56 PM said...

lawanya corak barut tu...kita ritu tempah gak tp hat plain je la

Eda Ejai on February 17, 2015 4:42 PM said...

terima kasihhh.. nak corak boleh eda jaitkan.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez