Powered by Blogger.

Sunday, February 22, 2015

Pertandingan Memancing..


Ni semalam.. sebelom gerak balik ke Cheras sempat lagi pegi menjengok2 ke pertandingan memancing kat kg.. lame dah tak de event cam ni kat kg.. 















Sempat teman abah memancing.. abah pon saje nak masok betanding.. mane tau dapat tempat pertama RM3000 kan.. sape nak bagi kan.. 


Cuaca sangat panas petang semalam kat kg.. sian abah berpanas sebelom kitorang sampai.. 




Yang baju oren sume tu urusetia.. rajin derang meround-round takot ade yang terpelas pandang.. 

Gamba kat bawah ni antara penduduk2 kampung yang join.. org dari kampung lain pon ade.. sebab ramai yang tak kenal.. hehehhe.. dan semua gambar ni amek dari page Kampung Sungai Batang..






















Hehehhe.. cukup la banyak ni je cilok gamba dari page kampung sungai batang.. banyak lagi gambar sebenarnye.. gamba pemenang sume ade dalam page.. 

Abah ku menang ke tak?? hehehe.. tak menang.. cume dapat ikan puyu je.. tak pe la abah, nanti bebile kalau ade boleh cube lagi.. 

Tak sempat nak tunggu acara penyampaian hadiah.. nak kene gerak balik dah.. siap salam pelok cium ngan abah emak.. babai abah mak.. 










4 juta comments on "Pertandingan Memancing.."

tiga lalat on February 24, 2015 7:57 AM said...

Salam. Hee seronok abah memancing untuk menjadi juara.

Shima Shafii on February 24, 2015 4:12 PM said...

wahh meriah

Eda Ejai on February 25, 2015 8:26 AM said...

tiga lalat~~ hahhha.. abah saje je masok.. memeriahkan majlis.. heheh

Eda Ejai on February 25, 2015 8:27 AM said...

Shima Shafii~~ mmg meriah sampai tak jem dlm kg..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez