Powered by Blogger.

Wednesday, February 25, 2015

Malas Waktu Pregnant..





Gambar sekadar hiasan.. teringat mase pregnant mek kecik ni dulu.. rajin brol mak bujung mase tu menjahit.. jahit sarung bantal la.. jahir barut la.. buat nursing pillow la.. pas tu gile buat kuih karipap.. ntah bape bayak kali ntah buat karipap.. memang mood baby gurl je mase tu.. macam tau2 je memang nak baby gurl kan.. hehhee.. alhamdulillah rejeki.. dapat juge baby gurl..

Lain orang lain pengalaman mase pregnant kan.. ce tengok video bawah ni.. Mase Puan Ainul ni pregnant 7 bulan, macam2 die buat.. ape yang die buat?? ha kene la tgk video ni dulu.. klik je kat play.. dalam 1 minit 9 saat je video die..



Ibu Hamil Kuat Boleh Naik Flight & Panjat Candi Borobudur! Fuyooo! from iReach HD on Vimeo.


Hebat kan Puan Ainul ni.. kalau orang lain pregnant 7 bulan dah baring je la melepak2 kat umah.. heheh.. bukan orang lain la.. sebenarnye saye la tu yang macam tu.. hehhee.. sebab tak larat nak bawak perut.. tapi Puan Ainl ni relek je die.. Agak2 ade tak yang brani nak challenge Puan Ainul ni??? mane tau kan, kot ade yang pregnant 7 bulan nak panjat KLCC naik tangga.. hehhehe...

Ada bran??





2 juta comments on "Malas Waktu Pregnant.."

Z@i Z@mR33 on February 27, 2015 12:27 PM said...

sy ms pegnen pon kwn2 tgur kata rjin pdhl rs cam biasa ja.

kwn kata rjin dok naik tngga turun tgga opis pdhl org pegnen leh guna lif..
pstu kwn kata muka ceria + rjin mai keja.klau org lain msti nk MC dok rilek2 kt umah

Eda Ejai on February 27, 2015 11:39 PM said...

Z@i Z@mR33~ tu la.. time pregnant memang perangai pelik2 boleh datang.. hehhee..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez