Powered by Blogger.

Wednesday, December 3, 2014

WorldLESS Wednesday 3-12-2014



Tengah mencarik2.. kasut sekolah abang harith.. 

Belom beli lagi.. gamba ni pon dari group.. kak mas yang snap.. tq kak mas.. nnt kite terjah giant..






8 juta comments on "WorldLESS Wednesday 3-12-2014"

Mama Myja on December 03, 2014 6:47 PM said...

mamamyja pon xbuat persiapan lagi. padahal memang xcited nih. macam mak dia jer nak sekolah. hehe

Masya on December 04, 2014 8:48 AM said...

murahnya.. janji boleh tahan lasak dan cpt kering klu dibasuh...

ahli cosway tu mmg ada ahli tahunan.. setiap tahun kena renew huhuhu...

Shima Shafii on December 04, 2014 9:08 AM said...

eda aku sarankan ko beli jenama Bata sbb Arina pakai 2 tahun lenjan ok je. Berbaloi la kan 2 thn xgnti kasut

anamizu on December 04, 2014 3:21 PM said...

seronoknye Abg Harith dah nk skolah dah ye? bljr rjin2 tau.. Acik Ana doakan Abg Harith seronok bljr kt skolah hehe

Eda Ejai on December 04, 2014 5:41 PM said...

Mama Myja ~ tu la.. same gak ibu die ni dah teruje tapi nak ken tunggu abah die juge..

Eda Ejai on December 04, 2014 5:42 PM said...

Masya ~ oowwhhh.. ade yuran tahunan ek.. ingat seumur hidup sekali je bayar..

Eda Ejai on December 04, 2014 5:43 PM said...

Shima Shafii ~ aku riso sampai tahun depan kasut elok lagi tapi kaki die pulak yang makin beso..

Eda Ejai on December 04, 2014 5:44 PM said...

anamizu ~ tq acik anamizu.. abang harith macam tak heran pon nak masok skolah rendah ni.. ibu je risau lebih.. hehehhe...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez