Powered by Blogger.

Monday, December 8, 2014

Mandi Manda Presint 11 Putrajaya..


Ni cite ahad lepas.. Pepagi dah bersiap2 nak ke presint 11.. Nak bawak abam harith mandi2 sebab dah  seminggu umah.. Bosan sangat dah die.. Siannn.. 

Sampai je sane ade ramai bdak2 taekwondo.. Lorrr... Ade tournament rupenye.. Sempat masok dewan kejap sebelom masok dalam kolam.. Tournament sparing.. Lawan2.. Seronok mr ejai ngan abang harith dapat tengok tournament.. Tak boleh lame2 sebab nnt takot abes mase plak nk berendam dalam kolam..



Mandi kat tempat budak2 je.. Dan harith ngan Hasan je yang masok kolam.. Ibu ngan abah dok tepi je.. Hehehhee...


Dari mula mandi sampai la habis mandi kat situ je la dua bradik.. 



Mandi dari kol 9.30 pagi sampai 12 tengahari.. Abes bebelang tangan kaki bdak2 ni.. 

Dah siap mandi bilas semua pkai baju elok2 masok balik ke dewan tengok sparring.. Huhuhu...



Semangat dua branak ni tengok tournament.. 


Abang harith mule2 je semangat.. Lame2 die ajak abah die balik sebab takot tengok orang kene sepak2.. Hahahah... Cam ne la kalau masok sparring nnt.. Boleh ke die.. 


Ni gamba yang harith amek pkai ipad.. Banyak sebenarnye die amek tapi letak satu cukup la.. Sebab die amek gamba bende yang same je.. 

Tu je la cite ahad lepas.. Tak lame pon dok dalam dewan tu.. Ade la dalam 15 minit.. Pas tu makan kat food court situ.. Pas makan trus balik.. 










3 juta comments on "Mandi Manda Presint 11 Putrajaya.."

IeRA on December 11, 2014 8:53 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anamizu on December 17, 2014 12:08 PM said...

wahwah kemain sonok lg la ye abg harith & hasnaa mandi manda dr 9.30 smpai kul 12 hehe.. habes berbelang bdn nti hehe

Eda Ejai on December 19, 2014 5:01 PM said...

anamizu ~ mmg bebelang pon..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez