Powered by Blogger.

Sunday, December 7, 2014

Open Day Genius Aulad..


Hari ni ade open day kat Genius Aulad BTHO untuk sesi persekolahan 2015.. sesape nak register anak boleh la pergi.. dah siap skali ade perkhidmatan van untuk anak2 pergi dan balik sekolah.. pilih je abang van yang mana.. tapi kene ikot kawasan la.. kalau harith dulu memang abang van yak cover sebab duduk luar kawasan kan.. hehheh.. 

Pasal open day tu kitorang tak terlibat pon.. hehehhe.. cume pegi sebab klas taekwondo abang harith je..



Cam biase la mek kecik ni kene bg umpan untuk bagi die senyap.. dah siap bawak buku ngan pensil warna untuk dia warna sementara abang harith blaja taekwondo.. Kenape hasnaa tak masok taekwondo skali? erkk.. sebenarnye Master Arun (cikgu taekwondo harith) ade offer sebab hasnaa taun depan dah masok 4 tahun.. dah boleh masok dah tapi hasnaa yang tak nak.. lagi pon die kecik lagi.. mungkin nnt mase umur die 5 atau 6 tahun die nak masok kot.. kitorang as a ibu & abah support aje.. 



Dan hari ni mr ejai pon ade skali tengok abang harith.. tp mase ni die ngah bz reply whatsApp kawan die.. 


Hari ni harith dah start belajar taegeuk 2.. sempat belajar dari step 1-12 je hari ni.. ade lagi 6 step belom belajar.. lagi 2 minggu baru sambung sebab minggu depan tak de klas.. Master kater cuti.. tali pinggang dengan sijil naik tali pinggang yellow two pon dapat lagi 2 minggu rasenye.. tak pe la rehat skit.. kalau nak bawak harith sunat pon sempat nih.. cuti 2 minggu.. sempat baik luka kot.. hehehe.. tapi masalahnye mau ke harith tu sunat.. nnt la tunggu die rase dah sedia.. 


Esok cadang nak mandi kat presint 11.. kat tempat harith punye tournament hari tu.. harap selamat pegi dan balik la ye.. hehehhe.. k bai.. esok sambung lagi.. peace yaww.. =D






6 juta comments on "Open Day Genius Aulad.."

Ibu Lala on December 08, 2014 5:07 PM said...

Anak sy sorang pun x nak masuk takwando. Sabar je la.

Eda Ejai on December 11, 2014 12:34 PM said...

tak pe la.. kadang bdak2 ni tak boleh nak pakse sangat..

zarulfarhana on December 12, 2014 9:33 AM said...

bagusnya

anamizu on December 17, 2014 12:04 PM said...

wahh sonoknye abg harith bljr teakwando hehe

Eda Ejai on December 19, 2014 5:02 PM said...

zarulfarhana ~ utk bekalan die besar nnt..

Eda Ejai on December 19, 2014 5:03 PM said...

anamizu ~ ni die menurun dari abah die.. sbb abah die pon taekwondo juge..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez