Powered by Blogger.

Sunday, November 30, 2014

SOLD!!!




Alhamdulillahh.. barut yang "kasteme cam tak berminat" tu dah terjual.. tak tau apa masalah die bile order tapi tak bayar2 dah trus senyap.. bersangka baik.. mungkin hp die hilang kot.. terima kasih kepada yang membeli.. 

Kalau sesape berminat nak order barut boleh terus ke page Barut By Eda Ejai.. kat situ ade stock corak kain yang boleh korang pilih.. kalau malas nak order kat page boleh trus whatsApp/telegram kat no ni 013-3976474 eda.. kat whatsapp nanti kite boleh borak2 pasal corak ngan saiz skali.. jangan risau ai tak makan orang.. hehehe.. 

Oh lupe nak cite.. kalau order barut biasenya masa yang diambil untuk menyiapkan tempahan dalam seminggu ke dua minggu.. kalau lambat skit tu maap la ye.. iklan banyak kat umah ni.. hehehhe.. 



4 juta comments on "SOLD!!!"

zarulfarhana on November 30, 2014 11:21 PM said...

comeiny

Eda Ejai on December 02, 2014 7:29 PM said...

zarulfarhana ~ terima kasehh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on December 03, 2014 12:34 AM said...

Sampai kertih , ko padamkan api beso tu ya...ha😂😂

Eda Ejai on December 03, 2014 11:33 AM said...

kertih?? jauh beno nak ke kertih nun..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez