Powered by Blogger.

Wednesday, November 26, 2014

Redeem Bonus Link


Sabtu lepas Mr ejai bagi tau yang point bonus link dah expired 100 point sebulan.. adoi la.. nak collect dah la susah payah.. tiap isi minyak kete ngan moto je la nak collect point pon.. pas tu sesuke die nak expired.. ini tak boleh jadi.. kene redeem gak walau point tak banyak..

Setelah difikir semasaknye.. maka kami asben n wife dah sebulat suara nak redeem barang ni.. hari sabtu redeem, semalam dah sampai.. jeng jeng jeng...


Lihat la barang kes ni.. macam nak gugur jantung abang dispatch ni ketuk pintu umah.. 


ape agaknye ye..


Taraaaa... bekas bekal ngan bekas air transformers.. ni nak bagi kat abam harith.. nanti bukak sekolah dah tak payah beli bekas air ngan bekas bekal.. pkai je yang pree ni.. sesuai sangat ngan die kan.. bdak laki elok la corak2 gini.. bagi pakai hello kitty nanti abes kawan2 sekelas ketawa..



14 juta comments on "Redeem Bonus Link"

Daddy Ziyyad on November 26, 2014 9:39 PM said...

Kad Bonus Link saya entah mana hilang..tercicir kat stesen minyak kot..yg lawaknya, setiap kali penyata sampai kat rumah,point saya makin meningkat..maknanya, ada org guna kad saya! hahahaha

Eda Ejai on November 26, 2014 9:40 PM said...

hahahha.. bagusnye.. boleh redeem la.. rugi tak redeem..

Kakzakie on November 27, 2014 9:49 AM said...

Kakak tak redeem lagi sebab point masih sikit lagi Eda. Tahun lepas kakak dah redeem ambil beg galas utk anak

Kita ni kumpul bebanyak point yg dpt selalu anak kan:)

Kopiolimauice on November 27, 2014 10:01 AM said...

dah jimat takyah beli lain utk buka sekolah nanti

nieda on November 27, 2014 10:49 AM said...

tak pernah redeeem point bonuslink. asyik tak cukup je nk redem. mmg jarang sgt guna bonuslink ni.hehe

best dpt brg free

Fiza Rahman on November 27, 2014 11:09 AM said...

Tak pernah redeem. Kat bonuslink ntah ke mana perginya.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on November 27, 2014 10:20 PM said...

Gua syak kad-kad tu di buat supaya kita semua terikat
Dengan mana mana company yg ikut sama dalam permainan kad kad
Apa gua sudah cakap da....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on November 27, 2014 10:20 PM said...

Gua syak kad-kad tu di buat supaya kita semua terikat
Dengan mana mana company yg ikut sama dalam permainan kad kad
Apa gua sudah cakap da....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on November 27, 2014 10:20 PM said...

Gua syak kad-kad tu di buat supaya kita semua terikat
Dengan mana mana company yg ikut sama dalam permainan kad kad
Apa gua sudah cakap da....

Eda Ejai on November 27, 2014 10:23 PM said...

Kopiolimauice ~ haah.. jimat skit la.. harap semangat la anak nak skolah ni..

Eda Ejai on November 27, 2014 10:26 PM said...

Kakzakie ~ kitorang nak redeem beg galas tak cukup point.. amek yang mane boleh lepas je ni..

Eda Ejai on November 27, 2014 10:28 PM said...

nieda ~ ni pon regiter time study dulu.. mase tu saje2 je.. heheheh..

Eda Ejai on November 27, 2014 10:29 PM said...

Fiza Rahman ~ kitorang ni pon share je asben n wife.. kalau nak pakai sensorang ntah bile boleh redeem..

Eda Ejai on November 27, 2014 10:30 PM said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o ~ Wahhhh.. brader brutalsolo komen laaaa.. teruje gileee.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez