Powered by Blogger.

Friday, November 7, 2014

Page Barut By Eda Ejai Dah Ada..




Hehehhe.. page Barut By Eda Ejai dah selamat dilancarkan minggu lepas.. dan gamba stroller biru ni menjadi ikon kepada Barut By Eda Ejai.. hehehhe.. (Sebenarnye dah lama pakai gamba stroller ni letak note kat dalam barut bila tiap kali orang order.. Bila buat page barut ni terus la letak kat picture profile..)



Ni plak view kat header page barut ni.. kalau lain tu bukan page dari den la yo..

Bile mula buat barut?

Rasenya kalau tak silap mase pregnant hasnaa dulu.. kat entry Mempersiapkan Sarang 3 tahun lepas.. sejak dari tu secara langsung ade plak kawan2 yang hantar kain soh tolong buatkan barut.. lama kelamaan makin ramai.. dan ada pulak kawan yang suggest kat kawan lain soh beli or tempah barut.. rezeki kat barut makin banyak dah Allah permudahkan..


Dan gamba2 kat bawah ni sume adalah antara barut yang kawan2 tempah.. sebenarnye banyak lagi.. tapi letak sebahagian je la kot.. yang orang tak dikenali tempah pon ada..




















Setinggi ucapan terima kasih buat kawan2 yang dah mendoakan dan menyokong.. tak ketinggalan juga terima kasih buat mr Ejai sebab banyak layan songeh wife mu ini.. hehehe..

Jadi buat anda2 yang sedang mencari barut boleh la like page Barut By Eda Ejai ni ye.. harap dapat la bantu sedikit sebanyak dalam mencari kelengkapan menyambut baby baru..

Semoga bisnes ni terus maju dan dapat membantu ramai ibu muda diluar sana yang pening mane nak carik barut buat si manja anda.. aminnn...





4 juta comments on "Page Barut By Eda Ejai Dah Ada.. "

Kakzakie on November 07, 2014 1:45 PM said...

Tahniah Eda!
Satu yg membanggakan dan akak doakan moga sukses dan terus maju ke depan.

Eda Ejai on November 07, 2014 1:52 PM said...

time kasih kakzakie.. harapnye gitu la.. hehehhe..

faraherda.razalan on December 16, 2014 8:46 AM said...

Comel! Awak bt bisnes barut eh? Awak tau tak ms bersalinkan anak saya dulu, menggelabah nak cri barut. Tatau sape yg jual...lastly, recycle abangnya pny. Itupun diy, neneknya buatkan. Huhuhu!

Sy doakan moga awak berjaya dgn bisnes awak ni!

Eda Ejai on December 19, 2014 5:07 PM said...

faraherda.razalan ~ trime kasih atas doa awak.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez