Powered by Blogger.

Thursday, November 13, 2014

Hari Lahir Yang Ke 31 Tahun..


Allahuakhbar.. dah 31 tahun aku hari ni.. 

Terima kasih kat mak sebab mak lahirkan kite kat dunia ni.. tanpa mak kite pon tak dapat tengok dunia dan membesar sampai umor 31 hari ni..

Rasa sangat bertuah sebab umur yang dah masok 31 tahun ni aku masih punya mak, abah, suami, anak2 dan adik beradik.. kalau nak dibandingkan dengan mak dulu, kecik2 dah jadi yatim piatu.. sian mak.. Semoga mak sihat dan dipanjangkan usia.. aminn..

Tak lupe gak kat abah.. semoga abah juge sihat2 aje kat kampung.. 


Dan disebabkan hari ni beday gurl maka beday gurl yang dah kertu ni dah request kat mr ejai nak cheese cake.. gile demand kan.. hehheeh.. 

Tetapi mr ejai tapow cheese nan je.. tak pe la.. janji cheese lebih.. terime kasih sayang..  




Terima kasih mr ejai dan kawan2 yang wish by hari ni.. terima kasih juga kat mr ejai sebab doakan kesejahteraan, kesihatan dan ke'success'an saye ye.. hehehhe.. 

Terima kasih semua.. i lap uollss... hehehhee...





Nota kaki~throwback.. 14 tahun lepas 13 nov adalah hari pertama SPM.. tak ramai yang wish sebab masing2 bz nak exam.. rindu skolah.. rindu STESMA.. 



2 juta comments on "Hari Lahir Yang Ke 31 Tahun.."

Shima Shafii on November 17, 2014 11:10 AM said...

okla tu ada org melanjer..heheh

Eda Ejai on November 20, 2014 5:06 PM said...

alhamdulillahhh... ingat juge walau wish kol 9 pg.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez