Powered by Blogger.

Monday, February 24, 2014

Parent Sharing..


Pasal pretty and handsome semalam.. ni sambungan die..

Gerak dari rumah dalam pukul 9.30pg.. sebab kat msg book kate start kol 9.40pg.. ikot jalan biase.. ikot jalan dalam batu 9 tu sebab nak elak tol.. tetibe jalan nak ke sekolah ade kren nal mengundur.. dah tak boleh lalu.. kene u turn balik pusing dan kene lalu tol juge.. aduuss.. makin lambat la sampai sekolah..

Harith pepagi dah abah die hantar.. memang tak bagi tau die pon nak pegi sekolah pagi tadi.. 

Sampai sekolah dah pukul 11pg.. ingatkan dah lambat sangat.. rupenye ade lagi parent yang lebih lambat..

Alhamdulillah dapat la belajar serba sikit tentang how to be pretty and handsome walaupun untuk anak2, tapi sebagai ibubapa kene amek tau juge..

Dapat belajar doa pakai baju, buka baju, doa mengadap cermin.. kalau tak ingat doa tu semua boleh bace bismillah pon dah memadai..




2 juta comments on "Parent Sharing.."

D_08 on March 03, 2014 12:39 PM said...

benda simple yg kiita selalu terlupe buat...... anak2 yang tengah macam rebung ni le kita kena ajo... dan kita pun...... kene le praktik kan.... kalo tak ..macam ayo ateh daun keladi je le....

Eda Ejai on March 05, 2014 3:48 PM said...

tu le yeop.. kite pon banyak udah lupe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez