Powered by Blogger.

Wednesday, March 5, 2014

Cakra Khan..


hahahhaha.. tibe2 keluar nama artis Indonesia pulak.. tekejut tak?? hehhhe.. sape tak kenal Cakra Khan boleh klik sini--> Cakra Khan sebab dah google cam ne rupe die..


kalau ade yang tak kenal juge boleh la tengok video ni



dah ingat kan..


Alkisah beberapa hari lepas aku tengok rancangan Suka-Suka Uya.. Cakra khan yang jadi tetemu undangan..



Sedap betul suara die.. suara serak2 basah.. hahahha.. dan bile die nyanyi lagu dandut pon sodap weh.. 


ok tak boleh tulis banyak2.. hasnaa nak tengok katon barbie kat youtube.. hehehe..









2 juta comments on "Cakra Khan.."

Muhammad Taufiq on March 06, 2014 9:30 AM said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

D_08 on March 06, 2014 4:49 PM said...

errr...errrr....awok tak tau nak komen ape....

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez