Powered by Blogger.

Friday, March 7, 2014

Musollah Trip 2014..


Sama macam tahun lepas.. tahun ni pon abang harith kene pegi trip ke masjid belakang sekolah.. mungkin korang boleh tengok balik kat entry taun lepas pasal Musollah Trip..

Tahun ni ibu tak de nak tunggu kat bawah sekolah macam tahun lepas.. tahun ni kedai bawah sekolah pon tak bukak.. kawan2 nak ajak beborak pon dah tak de.. so abah je lah hantar.. 

Terlebih dahulu nak ucapkan terima kasih sangat kat teacher lela sebab share gamba musollah trip ni kat fb.. tq teacher.. moga teacher dimurahkan rezeki.. aminn.. hehehehe..

Tengok la budak2 ni seronok betol dapat buat aktiviti luar kelas.. 


Nampak ceria harith kali ni.. tak nangis macam tahun lepas.. heheheh..  

 Perjalanan menuju ke masjid.. dekat aje..  



 ni Zahin.. satu kelas ngan harith..



 Nampak macam tak ramai kan.. sebab tahun ni teacher buat trip ikot tahun.. hari isnin untuk 4 tahun.. hari selasa pulak untuk 5 tahun.. hari rabu 6 tahun.. senang nak handle kot sebab tak ramai.. 

 Seb baik harith masukkan duit yang dah dibekalkan untuk dimasukkan dalam tabung masjid.. sebenarnye dah bagi tau die soh masokkan duit yang ibu dah selit kat songkok die.. abah pon dah pesan kat harith mase hantar pegi sekolah.. lupe kot.. tak pe la.. sebab tahun lepas dah siap masokkan dalam poket seluar.. bile balik rumah masih ade lagi duit tu dalam poket.. alahai anak..

 Dah abes solat.. tiba masa balik sekolah semula..

Alhamdulillah.. Harith dah tak nangis pegi masjid macam tahun lepas.. rase cam dah besar je harith.. 

TQ to teacher lela sebab abadikan kenangan harith kat sekolah.. 








2 juta comments on "Musollah Trip 2014.."

D_08 on March 07, 2014 4:34 PM said...

Alhamdulillah...kecik2 dah diajo dengan benda baik ni.. lame2 akan jadi kebiasaan pada bebudak......

Eda Ejai on March 13, 2014 8:42 AM said...

Alhamdulillah.. semoga amalan ke masjid dapat di teruskan sampai besar..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez