Powered by Blogger.

Tuesday, April 30, 2013

Shiseido Black Mask MURAH!!!


Alhamdulillah harith dah boleh pegi sekolah semalam.. tinggal bekas parot ciken pox je.. syukurr..

Hehehhe.. nak promot skit ni..

Stock Shiseido black mask dah sampai.. Lebih murah dari yang dulu.. kalau ade sesape yang tak tau sebelom ni memang ade jual shiseido black mask ni.. tp jual 3 pcs RM10.. tapi sekarang jual dengan harga RM1.20 untuk 1 pcs.. tak termasuk postage.. lebih murah kan.. =D





Ni la rupe die.. tapi mesti ramai yang dah tau kot.. kalau berminat boleh la order..

Segala urus niage berjalan di page saya.. E2 SHoP.. kat sebelah atas kanan blog ni pon ade.. tinggal klik je.. Anda, anda dan anda boleh la like dan buat pesanan di ruangan Message.. 


 Jangan malu jangan segan ye.. sebab stock tak banyak.. takot habis cepat.. hehhe..

Selamat membeli...





2 juta comments on "Shiseido Black Mask MURAH!!!"

Nini D.. on May 01, 2013 1:21 PM said...

buat masa sekarang,masker muka aku adalah parammm.....hikhikhik.walaupon baunya menusuk ke kalbu tapi aku cuba tahan.

eda_ej on May 02, 2013 6:10 PM said...

hahhaha.. ko dah abes 44 ari baru boleh pakai mask ni.. pantang btol2 okeh.. hehheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez