Powered by Blogger.

Thursday, April 18, 2013

Pakai Baju Melayu..


Hari ni harith turun dari skolah tak pkai baju skolah.. dah siap pakai baju melayu yang ade dalam beg.. mengapakah??

Sampai kesudah tak tau kenapa.. teacher lela teacher klas harith tak de plak tadi.. muntah kot.. biase harith memang jenis kuat muntah.. tapi bile tengok kat baju die cam tak de pape.. mungkin teacher dah cuci kot..

Esok last skolah.. untuk minggu ni la.. hehehhe.. tapi esok cuti kat perak sempena hari keputraan sultan perak.. tiba2 rasa rindu nak dok perak.. sebab esok cuti.. heheheh...

Dan nak wish epy beday juge kat my pren puan emy shafinaz yang akan sambut beday esok same ngan sultan perak.. epy beday beb.. sambil2 menunggu hari nak besalin ni kan... semoga panjang umur dan murah rejeki.. aminnnn...

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 juta comments on "Pakai Baju Melayu.."

PUANSTOBERI on April 18, 2013 6:13 PM said...

akak cuti sok sempena jadi anak jati perak. hahahaah..buleh gitu??

eda_ej on April 18, 2013 9:54 PM said...

Kak ida~boleh2.. semua anak2 perak seluruh mesia yg tak berada di perak boleh cuti.. wakakaka.. hahhaha...

Nini D.. on April 19, 2013 9:08 AM said...

mekasih darling...hahahahah
aku dah tak tahu nak cakap apa...
aku memang baik sbb kasik 1 Perak cutri :D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez