Powered by Blogger.

Wednesday, October 3, 2012

Mengerjakan Ini..


Dalam beberapa hari ni memang mood nak berblogging asek ke laut..

Lagi pula bz nak menyiapkan set sarong tilam dan bantal sue.. oh sue tu kawan sekelas kat teknik dulu.. semangat die nak dapat 1st baby.. tukang jahit ni pon seronok juge.. sebab corak kain cantek.. semangat nak menjahit.. tahniah sue sebab tak lame lagi ko nak dan jadi ibu..


Photobucket

Ni sarong tilam dan bantal yang sue nak.. alhamdulillahh.. dah siap.. harap sue suke la hendaknye..

Photobucket

Ni plak nursing pillow.. kat gamba ni pakai bantal aku je sebab aku cuma jait bantal ngan sarong bantal saje.. kekabu sue nak tarok sdirik.. lagi pon kat umah aku memang tak de stok kekabu.. kekabu yang ade cuma bantal yang aku pakai buat tido tu je la.. hehheh..

Kalau ade rakan2 blogger yang nak buat boleh klik di sini.. ade tutorial yang sempat aku buat mase mengandungkan hasnaa dulu..

Ni plak video tutorial cam ne nak buat piping kat keliling bantal macam kat nursing pillow tu..




Nampak senang je kan.. tapi kalau nak buat kat nursing pillow yang belengkok2 tu memang bepeloh.. baru la aku tau kenapa harga nursing pillow boleh cecah sampai RM100++ sebijik.. ini la sebabnya..

So pada kawan2 yang nak jimat buat la sdirik nursing pillow ye.. 

Selamat hari rabu.. =D




6 juta comments on "Mengerjakan Ini.."

Nens Collection on October 03, 2012 4:57 PM said...

comelnyerrr!!

Nini D.. on October 04, 2012 10:15 AM said...

masyuk....rajin ko nih!

Papa Mifz on October 07, 2012 1:56 PM said...

buat sendiri eh..rajin nyer..:)

eda_ej on October 09, 2012 12:14 AM said...

Nens~time kasehh..

eda_ej on October 09, 2012 12:14 AM said...

emy~dah orang tempah nak tak nak kene rajin juge.. hehhe..

eda_ej on October 09, 2012 12:16 AM said...

papa mifz~kawan soh buatkan.. tompang sronok sebab kawan nak dapat 1st baby..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez