Powered by Blogger.

Tuesday, August 11, 2015

Raya 2015M/1436H



Hari ni 11 ogos bersamaan dengan 26 syawal.. dan hari ni juge la baru nak upload gamba keluarga mase 1 syawal lepas..

Cam biase la port tangga umah atok asben jadi studio amek gamba kitorang anak beranak tiap taun.. ni gamba yang terbaik rasenye.. nak bergambar dengan budak2 skang ni susah skit.. bile dah besar lain plak pe'elnye.  

Raya ni beraya kat mane?? raye kat umah omak en asben la.. rasenye dari lepas kawen dulu memang beraya kat sane.. tapi hari sebelum raya tu pegi la tolong mak masak ngan kemas umah.. same je keje dari time anak dara dulu sampai la sekarang.. kalau tak buat sape lg nak buat.. adik bradik yang lain balik lambat skit.. jadinye adik bungsu yang balik awal ni la yang tolong mak kat dapo ngan kemas2 umah.. bile dah siap sume baru la asben amek balik umah mil kat sebelah kampung.. dokat ajo.. yang penting dapat tolong mak masak.. sian mak kene masak sorang2.. 

Sekali lagi saya sekeluarga ingin mngucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin andai kami ade terkasar bahasa, tersalah bicara, termakan mahupun terminum harap dihalalkan ye.. selamat hari raya.. 




nota kaki~masih dalam mood raya sebab open house pon banyak lagi orang ajak datang.. terima kasih pada yang menjemput.. dan maaf juge kalau ade yang tak sempat nak datang sebab terpakse pegi ke open house rumah orang lain..









4 juta comments on "Raya 2015M/1436H"

Kakzakie on August 11, 2015 10:13 AM said...

Minggu akhir syawal ni eda
Dari kakak juga selamat hari raya & maaf zahir batin

Cantiklah baju berbunga kecik padankan tudung satin plain:)

Eda Ejai on August 11, 2015 10:17 AM said...

haah kak ni dah minggu terakhir bulan syawal.. baju tu sebab nak sedondon dengan baju asben juge.. mil dah buat baju asben awal.. baju kami (yg ppuan) je belom beli lagi mase tu.. hehhehe...

Shima Shafii on August 11, 2015 11:10 AM said...

wahhhh
aku jugak blm transfer dari kamera gmbo raya..kikiki

Eda Ejai on August 11, 2015 10:44 PM said...

hahahaha... aku ni dah bekurun dok dlm hp pon malas nak update.. kene letak juge utk kenangan di hari tua.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez