Powered by Blogger.

Monday, August 24, 2015

Ke Office Baru..


Semalam ke office mr ejai.. sepagi kat sane.. temankan mr ejai kat office buat kerja yang tertunggak.. 

Mr ejai baru tukar department awal bulan ni.. dan department baru ni pon baru tukar office ke tingkat lain.. 
Nampak cantik sangat.
Ni ade satu port untuk duduk2.. dan mungkin juge boleh buat port untuk baring.. hasnaa dah tak lalu sangat mase ni.. mata dah berat sebab dah telan ubat batuk dan seseme.. 


Abam harith plak sebok nak duduk kat kerusi tu.. tibe2 die cakap "Ibu, harith nak breakfast table macam ni la.." wahhh kemain die demand.. nanti la ibu usulkan kat aboh.. kot2 abah tebukak hati nak buat meja cenggini.. hehehhe..




Abam harith ni suke sangat tengok ke bawah.. mungkin sebab level office ni lebih tinggi dari office dulu kot.. 


Meja baru mr ejai.. semoga dengan office baru ni mr ejai lebih gembira dan dapat menjalankan tugas dengan leih lancar.. aminnn..






2 juta comments on "Ke Office Baru.."

LYAfrina on August 25, 2015 8:10 AM said...

mmg cntik port tu..dh mcm kt cafe

Eda Ejai on August 25, 2015 11:02 AM said...

dapat tido memang syok...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez