Powered by Blogger.

Thursday, August 13, 2015

Ainin Sofiya..





Sejujurnye aku memang tak sempat nak tengok cerita Asam Pedas Untuk Dia awal tahun hari tu.. ade la juge tengok tapi tak menghayati sangat.. banyak keje nak buat tetengah senja.. sebab die tayang pon kol 7 malam kalo tak silap..  mase bulan ramadhan lepas baru sempat tengok marathon kat online.. boleh tahan best gak citenye.. 

Sebenarnye bukan nak cite pasal novel Asam Pedas Untuk Dia ni.. sebenarnye nak bagi tau yang heroin dalam cite ni name Ainin Sofiya dan ade bdak klas abam harith pon ade name Ainin Sofiya.. suratan atau kebetulan.. hehehhe.. dalam kepala aku dok pikir.. adakah ibu kepada Ainin Sofiya bdak klas abam harith ni bace novel Asam Pedas Untuk Dia mase mengandungkan die??? dan terus bekenankan name tu.. kemudian bila lahir je trus bagi name tu sebab name tu sedap.. hehehhe.. aku agak je.. Sory to mama Ainin Sofiya kalau anda ade terbace blog ni.. tak de apa2 niat pon.. cume kalau la betul ianya kebetulan, ianya adakah kebetulan yang sangat kebetulan.. hehehe.. paham ke idok??  




Oleh kerana aku tengok cerita asam pedas ni mase bulan puasa hari tu, makanya asam pedas pon macam memanggil2 je soh buat kat dapo.. rase nak meleleh air liyor bile tengok intro cerita ni sebab ade part asam pedas tu tengah menggelegak.. slluurrrpppppp... rase nak tarik air liyor daripada jatuh.. hahhahaha...



2 juta comments on "Ainin Sofiya.."

Ida Puanstoberi on August 13, 2015 9:01 AM said...

best. akk ada novel. and tgk drama ni gak. simple dan tak peningkan kepala drama ni.. tkde adegan meleser2 dan sweet tahap diabetes. hehe.

err.. novel ni baru.. tak sama dgn umur Harith..jadi, takde la kot sbb tu nama anak orang tu jadi ainin sofiya..atau mungkin penulis novel ni yg minat nama anak orang tu.. hehehe.. atau mungkinkah mak dia adalah penulis novel ni. Heee... :D

Eda Ejai on August 13, 2015 9:10 AM said...

tu la kak ida.. dok carik2 juge bila la tahun keluaran novel ni.. boleh jadi juga mak bdak tu penulis novel ni kan.. hahaha..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez