Powered by Blogger.

Thursday, April 16, 2015

Main Bayang-Bayang..



Khas buat anak2 ibu abam harith dan adik yaya..

Ibu ambil gambar ni buat tatapan harith & yaya.. Sebab ibu tengok harith dan yaya seronok betul walaupon cuma hanya main bayang2.. 

Biarlah memori yang indah sewaktu harith dan yaya melalui zaman kanak2 ni tersemat rapi dalam memori dan di dalam blog ini.. Mana tau nanti bila harith dan yaya besar harith jumpa blog ini ni dan bace semuanya.. 

Semoga gambar yang tak seberapa ini memberikan memori indah buat harith & yaya.. Ibu sayang abam harith dan adik yaya.. 😘


Nota kaki~abam harith sakit bahu malam ni.. Katenye bahu die panas.. Nak angkat tangan kiri pon tak boleh.. Sakit betul la tu lepas kene cocok kat skolah siang tadi.. sian die..







2 juta comments on "Main Bayang-Bayang.."

elly nadyra on April 17, 2015 1:51 PM said...

hai
salam kenal
tq drop by kat blog saya

saya buat blog pun utk tatapan anak2 bila saya tiada
bila saya tiada
tak boleh bercerita
biarlah blog saya menjadi cerita utk mereka baca
so far yang sulong darjah 4, pun gasak baca blog saya

budak2
main apa pun seronok
apa ada di keliling mereka
semua tu mainan mereka

LYAfrina on April 22, 2015 1:23 PM said...

sweet je 2 beradik ni

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez