Powered by Blogger.

Tuesday, April 7, 2015

Lame Tak Update.. Bz Menjahit..


Sory korang.. lame tak update blog.. bz dengan hal anak2 dan hal jahit menjahit.. alhamdulillah murah rejeki Allah nak bagi..syukur nikmat tuhan.. 



hari tu ade orang order panty liner.. sejujurnye dah lame tak buat panty liner ni.. last buat mase mengandungkan yaya dulu.. hampir 4 tahun lepas.. kali ni buat tangan kaki dah teketar2 sebab banyak lengkok2 nak kene jahit.. alhamdulillah dah selamat pos pon ke tuan punya panty liner.. 



Barut ni plak untuk adik kawan yang kat Kuala Terengganu.. saya pon belom pernah sampai terengganu lagi.. tapi tak pe la barut dah sampai dulu ke sane.. harap dapat selamat sampai la hendaknya dan digunakan barut ni dengan sebaik mungkin..



Barut tradisional ni pon ke Terengganu juge.. menuju ke Kemaman kalau tak silap.. walau barut sekarang dah macam2 bentuk dan corak, tapi barut tradisional ni tetap jadi pilihan.. 



Dan barut ni buat Puan Noora.. baru siap jahit keliling.. tinggal nak letak tali je.. pas tu dah boleh pos.. harap puan Noora bersabar ye.. terima kasih kat puan Noora sebab repeat order.. hehehhe.. murah rezeki puan Noora.. 

Dan satu lagi order menanti untuk disiapkan.. seb baik nak ujung bulan.. sempat lg nak buat ni.. hehehhe..


sesape yang berminat nak beli barut untuk kegunaan sendiri atau nak bagi sebagai hadiah untuk saudara mara atau kawan seopis atau  kawan sekolah lama boleh terus pegi ke page Barut By Eda Ejai.. nak senang boleh terus SMS/WhatApp/Telegram ke 013-3976474.. InsyaAllah saya akan jawab secepat mungkin.. kalau lambat jawab tu saya tengah bz uruskan anak2 mungkin..  

2 juta comments on "Lame Tak Update.. Bz Menjahit.."

Ain Fajar on April 07, 2015 10:54 AM said...

hai chik..lm sgt tak datang rumah ko nie..bazy membaking..dapur aku pun dah bersawang..mmg tahan lama..aku punya panty liner yg ko buat ni pun masih ku gn..panty liner skrg lg comeyy..

Eda Ejai on April 07, 2015 10:56 AM said...

ye ke ain.. alhamdulillahh.. memasing bz.. buat itu ini sampai tak perasan hari bertukar hari.. minggu bertukar minggu.. tau2 blog dah besawang.. hehehh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez