Powered by Blogger.

Tuesday, January 8, 2013

Hari Ke Dua..


Seperti mane yang tertera di FB hari ni.. Harith tak nak pegi skolah.. Baju pon tak nak pakai.. Tapi kene pakse juge.. Sambil air mate maleleh2..

Sampai skolah bdak2 dah ramai yang masok klas.. Tak macam smalam.. Smalam bepusu2 budak naik klas sampai ibu die tak ikot pon die tak prasan.. Tapi hari ni terpakse naik same die juge..

Masok klas dah ade sorang bdak pompuan yang mengamok2.. Tambah harith yang dah meleleh air mate.. Cikgu tu juge la yang tenangkan die.. Elok je harith dah ok bdak pompuan tu maseh nangis lagi.. Tabahnye la hati cikgu2 skolah tadika nak ngadap ragam budak2 cam ni.. Eh tadi ingat nak amek gamba harith kat klas.. Tp hp jem plak.. Bia je la.. Lagi lame tunggu lagi lambat plak harith nak abes nangis..

Gamba di atas.. Tu mase balik tadi hasnaa mengamok juge macam smalam tak nak duduk kat baby seat.. Mengamok sampai tetido.. Siann die..

Semoga Allah tabahkan hati ibu die ni untuk menempuh hari2 mendatang.. Aminnnn...



Published with Blogger-droid v2.0.9

3 juta comments on "Hari Ke Dua.."

Nini D.. on January 08, 2013 2:19 PM said...

aku dulu 3 minggu sekolah sesama...nyaris2 nak apply jadi tukang basuh pinggan kat Pasti tu.mujurrr...

eda_ej on January 08, 2013 4:14 PM said...

emy~aku rase nak apply gak la.. jadi tukang mop lantai pon syok gak.. hahhha.. tekanannnn....

Mak Wardah on January 10, 2013 9:11 AM said...

Tulah hati ibu...setiap kali tarik nafaspun fikir ttg anak...jgn risau nanti anak2 akan faham. sedih pulak tengok si comel tu tidur

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez