Powered by Blogger.

Tuesday, September 8, 2015

UPSR 2015...



Selamat menduduki peperiksaan UPSR buat semua yang mengambil UPSR tahun ini.. 

Semoga apa yang dipelajari selama ini dapat dicurahkan ke kertas peperiksaan.. 


Rasa tempias juga bila student darjah 6 pekse hari ni dan student darjah 1,2,3 kene cuti untuk bagi ketenangan buat student darjah 6 pekse.. 

Anak pekse pertengahan tahun pon dah bedebar2.. ni pulak UPSR.. harap abam harith nanti boleh buat UPSR die tahun 2020.. huhuhu.. teringan wawasan 2020.. 












5 juta comments on "UPSR 2015..."

The Kehalusan Kelembutan on September 15, 2015 10:47 PM said...

salam singgah.. tahun 2020. upsr, mcm mana lah time tu kan, makin maju.

Mia Liana on September 19, 2015 1:51 PM said...

gud luck untuk adik2 yang ambik upsr...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

Mia Liana on September 19, 2015 1:51 PM said...

gud luck untuk adik2 yang ambik upsr...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

LYAfrina on October 01, 2015 3:06 PM said...

fasya tahun 2019 ambik upsr..tu pon klo ade lg... hehe

Dewi Aja on December 07, 2015 3:44 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez