Powered by Blogger.

Monday, September 7, 2015

Tukar Buku Baru..



Alhamdulillah.. dengan nikmat dan kurnia dariNya..



Seronok sangat bile dapat pakai buku baru.. ni buku order barut yang baru..

Buku order yang lama dah penuh.. macam tak pecaya je.. dari buat barut untuk kegunaan sendiri, tapi ramai pulak yang datang menempah.. terima kasih kawan2.. terima kasih kerana terus menyokong tanpa jemu.. terima kasih juga sebab sudi memberikan komen2 yang sangat membina.. 




Ni buku order barut yang lama.. suke buku ni sebab pakai kertas recycle.. dan corak muka bukunya pon nampak simple tapi comel.. tak ingat dah beli kat mane.. terima kasih buku sebab dah banyak berjasa untuk menyimpan order2 sebelum ni.. sayang nak buang.. moga dapat memberi inspirasi pada masa akan datang.. 


Kepada kawan2 blogger yang berminat nak membeli barut baby untuk kegunaan sendiri atau nak dijadikan buah tangan semasa melawat kawan2 yang baru lepas melahirkan, dengan senang hati saya mak war2kan yang saya ade menjual barut untuk baby.. macam mane nak berhubung??? korang boleh whatsApp ke no 013-3976474 atau boleh tengok sendiri kat page Barut By Eda Ejai..

Terima kasih sbb sudi support =D



4 juta comments on "Tukar Buku Baru.."

tiga lalat on September 08, 2015 5:20 AM said...

kreatip tuuu ;p

Eda Ejai on September 08, 2015 11:01 AM said...

alhamdulillah.. semua kurniaan dari Allah..

ejulz on September 19, 2015 3:20 PM said...

Gudluck kepada adik2 yg ambik UPSR.. semoga dapat keputusan cemerlang..

Selamat berhujung minggu. Jemput singgah k..

Entry terkini:
1. "Aneh!! Sebiji telur ada 2 kuning telur.."
2. "Aperture Squad Artwork"
3. "1st GiveAway by Ciktaman"
4. "Segmen Blogwalking Bersama KisahPondokKecil"


Nor Marshaliza Shaidan on September 20, 2015 7:49 PM said...

Semoga success ya sis

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez