Powered by Blogger.

Friday, July 11, 2014

Terkenang..


Jam skarang dah pukul 12.28 tgh malam.. aku tengah tunggu nasik masak utk makan sahor nanti.. periuk nasik dah jahanam.. masak atas dapo saje..

sambil2 menunggu nasik masak dok tengok2 gamba dalam galery.. terjumpe gamba ni..


Dah lame gamba ni aku snap dari album gamba asben.. Tapi asek lupe je nak letak dalam entry..

hehhehee.. tibe2 terkenang cerita 14 tahun dulu.. aarrgghh gile la dah 14 taun couple.. hehehhe.. 

gamba atas kiri tu gamba aku mase form 2.. kat aspuri.. time nak makan tengahari rasenye.. Gamba kanan atas tu plak asben mase form 2 juge kalau tak silap.. kat dalam bilik pengawas..

gamba aku yg kanan bawah tu amek kat UM.. mase form 5.. rombongan bdak2 koop ke UM.. hehehhe.. Gamba kiri tu harus lah asben depan loker dalam dorm die mase form 5.. bile kenang balik rase kelakar.. hahahha...

rindu zaman skolah.. walau couple tak satu skolah tapi akhirnye ke gerbang perkahwinan juge.. semoga bahtera yang dibina dapat belayar dengan selamat dan bahagia.. aminnn..

nasik pon dah masak.. boleh la tido.. nanti nak bangun sahor plak..



7 juta comments on "Terkenang.."

faizal ridzuan on July 11, 2014 10:03 AM said...

erk!!! curik gambo ek.. kene mintak royalty nih.:p

Eda Ejai on July 12, 2014 4:36 AM said...

Alamakkk.. kene bayo ke?? Ingat pree.. hehehhe..

Shima Shafii on July 14, 2014 9:16 AM said...

lama gilerr

Shima Shafii on July 14, 2014 9:16 AM said...

lama gilerr

Nad MamaZN on July 16, 2014 7:11 PM said...

waaa..! mmg memori daun pisang ni, hehe..klu tunjuk kt anak mesti dorg tanya sape tu? :p


p/s: kenal ek ngan hafeez halim tu? :)

Eda Ejai on July 18, 2014 6:44 AM said...

Shima~~gambo nostalgia gile.. hehhe..

Eda Ejai on July 18, 2014 6:53 AM said...

Nad MamaZN~harus memory daun pisang.. tak dapa daun pisang daun kelapa pon boleh.. hehhe..

Hafeez Halim tu asben kenal pon sebab blog.. apis tu nampak entry asben sebab ade gamba yap (saiful asraf) kawen dulu.. pas tu boleh buat geng plak.. cenggitu la citenye..


entry ni --> http://ejai-eda.blogspot.com/2010/10/cinta-nan-meruntun-jiwa-part-ii.html

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez