Powered by Blogger.

Wednesday, July 2, 2014

Menjahit Melapas Tekanan..


Alhamdulllah dengan izin dari Nya dapat juge menyiapkan tempahan sarung bantal ngan sarung tilam kawan sekelas puan surianti mase kat poli dulu.. 

Menjahit kadang dapat melepas tekanan.. tapi kadang kalau salah jahit pon boleh menambah tekanan.. hehehhe.. yang pastinye buat je la pape yang boleh meredakan tekanan asalkan tak memudaratkan diri sendiri dan orang lain.. 

Gamba ni amek mase nak jahit ropol kat keliling sarong tilam.. permintaan mak yong ni.. hehehe.. kene usahakan juge.. sian baby nanti..

Ni plak sarong bantal yang dah siap.. ukuran semua dari puan surianti.. untuk bantal ni die tak nak ropol2.. just simple je.. 

Akhir sekali.. ni gamba sarong tilam yang dah siap.. dah boleh pakai dah.. hehehe.. tapi nak letak snap button dulu.. baru nampak lebih kemas..

kepada puan surianti terima kaseh ye kerana sudi menempah sarung tilam dan bantal.. hasil kerja tangan saya ni belom pro lagi.. hehehe.. semoga baby puan selesa baring dan begolek2 diatasnye.. Hehehe.. tq ye..

4 juta comments on "Menjahit Melapas Tekanan.."

lia on July 03, 2014 2:24 PM said...

dah lama tak menjengah ke sini...
cantik kain polka dot tu...sesuai la untuk baby kan...:)

Mama ArinArishArdini on July 03, 2014 2:49 PM said...

cantik..bestnye 1 set smua

Eda Ejai on July 04, 2014 8:49 AM said...

lia~haah utk baby.. mama baby ni yang pilih sendiri kain die..

Eda Ejai on July 04, 2014 8:50 AM said...

Mama ArinArishArdini~ haa one set.. senang nak carik kalau hilang.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez