Powered by Blogger.

Monday, April 28, 2014

Trip - Farm In The City Sri Kembangan..


Pagi ni hantar harith pegi trip.. ikot jadual kol 8 dah kene ade kat sekolah.. tapi elok je sampai skolah kol 8 tadi nampak ramai dah bdak2 naik bas.. mak bapak pon ramai dah.. makanya tekocoh2 la kitorang dua branak keluar kete.. Mr Ejai ngan hasnaa tak ikot.. sebab hasnaa tido lagi kat rumah.. 



Terus la jumpe teacher Nadia (yang pegang kertas dalam gamba atas) tanye harith naik bas mane.. nampak ade 4 bijik bas.. tahun lepas pon 2 bijik bas je.. ramai yang pegi kot tahun ni sampai kene sewa 4 bijik.. check name ade kat bas B.. 





Cheak lagi name.. dah kompom duduk trus dan pakai topi sebab badak2 lain pon dah siap pakai topi..



Ni la bas yang harith naik.. 



mak bapak pon ramai yang dok tunggu bas gerak baru nak balik.. risau takot anak dok melalak ke kan.. 



Alhamdulillah hari ni harith tak nangis macam taun lepas.. walaupon malam tadi die dah merajuk2 cakap tak nak pegi.. pagi tadi pon mogok tak nak minom milo.. tak nak makan nasik (harith skarang sarapan nak makan nasik) tapi syukur sangat sebab tadi naik bas die ok..




Sempat jengok sebelom bas begerak..





Dalam 8.37 pg bas dah gerak..  




Semoga harith, teachers dan semua ahli rombongan ke Farm In The City Sri Kembangan selamat pegi dan balik.. InsyaAllah.. 


Nanti kol 2.30ptg sampai sekolah.. kol 2 nanti boleh la kuar umah gi amek harith.. =D 





2 juta comments on "Trip - Farm In The City Sri Kembangan.."

idzwa kamaruddin on April 28, 2014 11:08 AM said...

farm in the city tu seronok sgt!

Eda Ejai on April 28, 2014 11:16 AM said...

huhuhu.. mak bapak pon tak penah pegi sane lg.. anak je pegi dulu.. heheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez