Powered by Blogger.

Tuesday, April 8, 2014

Makan Sate..



Ni cite ahad lepas..
Kat stadium kajang.. sebelah sate kajang..
Ikot plan asal nak pegi makan sate untuk meraikan pertambahan umur mr ejai hari sabtu.. tapi memandangkan sabtu bz dari pagi sampai petang maka tunda la acara makan2 sate anak branak ni..

Dalam kol 11 pagi kitorang dah sampai.. tp cam biase la bawak budak dan nampak play ground plak.. harus lah jejakkan kaki ke situ dulu sebelum check in kat sate kajang..

Melayan anak2 main.. kejar sane sini.. panjat tinggi2.. risau plak tengok.. ade la dekat stengah jam lebih bdak2 ni main sampai matahari pon dah tepacak atas kepale.. 

Pas tu sesi memujuk anak2 plak soh masok sate kajang.. masing2 tak nak sebab syok sangat main..

Alhamdulillah dapat juge makan sate kajang lagi.. hahha.. acara makan2 tak amek gamba pon.. sebab lapa sangat.. bedal semua sate.. 

Terima kasih mr ejai sebab belanja makan sate.. patutnye org sambut beday yg dapat org belanje.. ni tebalik plak.. hehhehe..

Teringat mase 1st time makan kat sate kajang ni dulu.. mase pregnant hasnaa.. tak ingat bape bulan ntah.. sebab mase tu mmg gile makan sate.. dan skarang memang dah menurun kat hasnaa suke makan sate.. hehehhe..




2 juta comments on "Makan Sate.."

D.Shahril Hakime on April 09, 2014 1:25 PM said...

itule... patutnye mike yang belanja mr ejai mike tu... ini besday boy pulak yang kena belanja.... lama dah awok tak sate hj samuri tu......

Eda Ejai on April 10, 2014 9:29 AM said...

ate nak buat cam ne yeop.. teman tak koje..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez