Powered by Blogger.

Monday, April 28, 2014

Selamat Pulang Anakandaku..



Alhamdulillah selamat pulang abam harith.. banyak la die bebel tengok itu dan ini kat Farm In The City tadi.. tengok snake la.. bagi makan burung la.. dan paling penting die tak meleleh macam taun lepas punye trip..



Dan kata harus di kota.. 


Disebabkan pagi tadi die cam mogok2 tak nak pegi kan.. ibu pon janji la pas balik dari trip ibu beli kepsi.. jadi kene la singgah aeon big depan skolah beli kepsi..


Petang tadi teacher lela ade whatApp gamba harith.. teacher lela bg tau harith baik2 saje.. seronok juge rasenye die tu.. lega sangat..









Last skali ni gamba yang amek dari FB Teacher Lela.. tq ya teacher sebab dah tolong jaga Fadhlan (kat skolah teacher panggil fadhlan) hehhee.. tak lupa juge dengan teacher2 yang lain sebab dah bawak anak2 Genius Aulad Bandar Tun Hussein Onn pegi trip.. Hanya Allah saja yang dapat membalas.. 



2 juta comments on "Selamat Pulang Anakandaku.."

Ida Reen on May 02, 2014 8:44 AM said...

yey.. abam harith da besar... da buleh g trip sendiri.. hihi.
cute tau tgk bebudak tadika ni g trip. akak masa jadi cikgu dulu pernah bawak budak trip budak tadika gi zoo taiping ngan bukit merah laketown. Hihi

Eda Ejai on May 02, 2014 2:33 PM said...

tu la sonok tengok bdak2 pegi trip.. erkk kak ida, kite tak pernah sampai lagi zoo taiping.. hehheeh.. name je org perak..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez